16:10 uur 31-05-2021

Croma-Pharma presenteert nieuwe gezichtsverzorgingslijn ‘Croma farewell™’

 • Farewell skin problems. Hello you!
 • Jarenlange expertise in de productie van hyaluronzuur en uitgebreid onderzoek als basis voor Croma farewell™
 • Innovatieve serums voor de doelgerichte behandeling van vijf veelvoorkomende huidcondities
 • Clean Beauty-concept: veganistisch, dierproefvrij, made in Austria

LEOBENDORF, Oostenrijk–(BUSINESS WIRE)– Croma-Pharma (Croma) slaat een nieuwe weg in en breidt het productportfolio uit om te voldoen aan de groeiende behoeften van zijn klanten. Met de innovatieve gezichtsverzorgingslijn Croma farewell™ gaat het bedrijf doelgericht in op de vraag van consumenten naar een natuurlijke, effectieve en individuele huidverzorging en benut daarbij zijn jarenlange ervaring met de productie van hyaluronzuur. De naam zegt het al: de consumenten nemen met Croma farewell™ afscheid van hun huidproblemen en verwelkomen hun nieuwe ik.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20210531005185/nl/

Croma farewell Range (Photo: Business Wire)

Croma farewell Range (Photo: Business Wire)

Het merk ‘made in Austria’ zal in eerste instantie binnen alle sleutelmarkten worden gelanceerd met gezichtsserums voor vijf specifieke huidtypes.

Hoogwaardige verzorging voor specifieke behoeften van de huid op basis van hyaluronzuur

Genetische, externe en psychische invloeden kunnen een aanzienlijk effect hebben op het individuele huidbeeld en daardoor diverse problemen veroorzaken. Dit feit was voor Croma aanleiding om een hoogwaardige gezichtsverzorgingslijn voor huidgerelateerde behoeften te ontwikkelen: Croma farewell™. Het Croma farewell™-portfolio met vijf verschillende gezichtsserums verenigt zorgvuldig geselecteerde bestanddelen met jarenlange ervaring op farmaceutisch en cosmetisch gebied. Alle formules zijn gebaseerd op deze expertise en bevatten een mix van hoog- en laagmoleculair hyaluronzuur. Hyaluronzuur bevochtigt en hydrateert de huid, verbetert de elasticiteit en is een nuttige antioxidant die de huid egaliseert en opvult, en tegelijk zichtbare fijne lijntjes en rimpels vermindert.

“Wij versterken met de lancering van Croma farewell™ onze focus op innovaties op het gebied van individuele gezichtsverzorging en vertrouwen daarbij zowel op onze jarenlange ervaring als op de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Croma farewell™ voldoet aan het hoge kwaliteitsniveau van onze medische producten en vormt een perfecte aanvulling op ons bestaande portfolio”, verzekert Managing Director Andreas Prinz.

Geconcentreerde werkzaamheid: 5 formules voor 5 huidgerelateerde behoeften

Croma farewell™ vormt de ideale basis voor de dagelijkse gezichtsverzorging. Het portfolio biedt 5 verschillende gezichtsserums, die gericht zijn op de volgende specifieke huidcondities:

 • farewell irritated skin: Gezichtsserum voor een geïrriteerde, gevoelige huid met hyaluronzuur, madecassoside, niacinamide en D-panthenol om huidirritaties te verlichten, roodheid te verminderen en de huidbarrière te versterken.

  Zonder parfum, 30 ml
 • farewell puffy eyes: Een gezichtsserum dat speciaal ontwikkeld is voor de oogcontouren om zwellingen, donkere kringen en kraaienpootjes tegen te gaan. De zorgvuldig samengestelde formule bevat hyaluronzuur, D-panthenol en een complex van essenschorsextract, organisch silicium en vitamine B3. Voor een stralende en glanzende huid en een frissere look.

  Zonder parfum, 30 ml
 • farewell dry skin: Het farewell dry skin-serum bevat hydraterende bestanddelen, zoals hyaluronzuur, niacinamide, D-panthenol en aloë vera, die de huid effectief voeden en de huidbarrière versterken.

  Zonder parfum, 30 ml
 • farewell aging skin: Het farewell aging skin-serum is verrijkt met hyaluronzuur, madecassoside, vitamine C, extract van zeeferment en een plantaardig alternatief voor retinol, om de huid te voorzien van vocht, soepeler en steviger te maken en tegelijk tekenen van huidveroudering effectief te verminderen.

  Zonder parfum, 30 ml
 • farewell oily skin: farewell oily skin, dat speciaal samengesteld is voor de vette, acnegevoelige huid, bevat een zinkcomplex en planktonextract om onzuiverheden op de huid en verstopte poriën te verminderen en tegelijk de talgproductie in het gezicht te verlagen. Niacinamide en wintergroenextract regenereren de huidbarrière voor een zachtere huid en een stralende teint.

  Zonder parfum, 30 ml

Verantwoord consumeren dankzij het Clean Beauty-concept

Steeds meer mensen hechten grote waarde aan verantwoord consumeren. Croma farewell™ geeft gevolg aan deze wens – alle serums zijn veganistisch en vrij van siliconen, parfum en minerale oliën, en dus ook geschikt voor de gevoelige huid. Ze worden uitsluitend ontwikkeld en geproduceerd in Oostenrijk. Het papier van de verpakking is ongestreken en het hout wordt ingekocht bij een lokale producent in de regio.

Kosten en beschikbaarheid

De Croma farewell™-gezichtsserums zijn binnenkort verkrijgbaar in de Croma Skincare Webshop www.cromaskincareshop.com en via geselecteerde partners.

Vrijblijvend prijsadvies: € 119,-

Over Croma

Croma-Pharma GmbH (Croma) is opgericht in 1976 en is een Oostenrijks familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de industriële productie van inspuitbaar hyaluronzuur voor toepassingen binnen de medische esthetiek, oogheelkunde en orthopedie. Croma heeft op dit moment 12 internationale verkooporganisaties onder zijn beheer en verkoopt zijn producten in meer dan 70 landen. Binnen zijn wereldwijde verkoopnetwerk concentreert Croma zich met eigen merkproducten op de minimaal invasieve esthetische geneeskunde. Naast een breed aanbod aan HA-fillers van de eigen productievestiging in Leobendorf verkoopt Croma binnen zijn strategische kernmarkten PDO-draden, een Platelet Rich Plasma-systeem (PRP) en ook innovatieve huidverzorgingstechnieken.

Contacts

CROMA-PHARMA GmbH

Stefanie Höhn

Global Director Communications

Cromazeile 2

A-2100 Leobendorf

Tel.: +43 676 846868 190

Mail: stefanie.hoehn@croma.at
Web: www.croma.at

CROMA-PHARMA GmbH

Simone Turek

External Communications Manager

Cromazeile 2

A-2100 Leobendorf

Tel.: +43 676 846868 654

Mail: simone.turek@croma.at

Web: www.croma.at

Check out our twitter: @NewsNovumpr