17:00 uur 22-04-2021

Croma-Pharma, fabrikant van medisch esthetische producten, lanceert “Croma is more” e-learning platform voor cosmetisch artsen.

LEOBENDORF, Oostenrijk–(BUSINESS WIRE)– Croma-Pharma GmbH (Croma) streeft er altijd naar om cosmetisch artsen zo goed mogelijk te ondersteunen in hun werk. Daarom heeft het bedrijf een interactief e-learning platform ontwikkeld met een educatief aanbod voor artsen die werkzaam zijn op het gebied van de minimaal invasieve esthetiek. Een breed aanbod van uiteenlopende business modules, waarin de belangrijkste componenten van het beheer van de medisch esthetische kliniek worden behandeld, ter ondersteuning en bevordering van duurzame groei en succes.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20210422005732/nl/

Social Media Training for Health Care Professionals Copyright: Croma-Pharma GmbH (Graphic: Business Wire)

Social Media Training for Health Care Professionals Copyright: Croma-Pharma GmbH (Graphic: Business Wire)

Het e-learning platform biedt educatieve modules op het gebied van:

  • Social Media & Online Marketing
  • Facial Anatomy Workshops
  • Aesthetic Startup Academy
  • Aesthetic Excellence

Een verscheidenheid aan onderwerpen, gepresenteerd door experts uit de industrie.

Het e-learning platform stelt de cosmetisch arts in staat om het lesmateriaal volledig aan te passen aan de eigen agenda; tijdstip en tempo zijn zelf te bepalen en in te delen. Een multi-professioneel panel van internationale professionals gecombineerd met de nieuwste evolutie van leermethoden garanderen een zeer efficiënte overdracht van vaardigheden en kennis op een interactieve en geïndividualiseerde manier.

Check de website www.learn@cromaismore.com voor meer informatie.

Over Croma

Croma-Pharma GmbH (Croma), opgericht in 1976, is een Oostenrijks familiebedrijf dat is gespecialiseerd in de industriële productie van injectables met hyaluronzuur en is wereldwijd een van de toonaangevende experts op dit gebied. Croma heeft momenteel 12 internationale dochtermaatschappijen en distribueert haar producten in meer dan 70 landen. Croma richt zich op de minimaal invasieve esthetische geneeskunde met een complementair en hoogwaardig product portfolio; naast een breed assortiment HA-fillers – ontwikkeld en geproduceerd in de hypermoderne eigen productiefaciliteit in Oostenrijk – biedt Croma tevens PDO-draden, een PRP-systeem en technologisch geavanceerde huidverzorging.

Contacts

CROMA-PHARMA GmbH

Stefanie Höhn

Global Director Communications

Cromazeile 2

A-2100 Leobendorf

Tel.: +43 676 846868 190

Mail: stefanie.hoehn@croma.at
Web: www.croma.at

CROMA-PHARMA GmbH

Simone Turek

External Communications

Cromazeile 2

A-2100 Leobendorf

Tel.: +43 676 846868 654

Mail: simone.turek@croma.at
Web: www.croma.at

Check out our twitter: @NewsNovumpr