12:21 uur 12-05-2021

SmartStream breidt zijn treasury-expertise uit met de aanwerving van Peter Dehaan

LONDEN– (BUSINESS WIRE) – SmartStream Technologies, de leverancier van financiële Transaction Lifecycle Management (TLM®) -oplossingen, kondigt vandaag de benoeming aan van Peter Dehaan, als New Business Director voor Cash & Liquidity Management – ter ondersteuning van financiële instellingen, hun schatkisten en belangrijke belanghebbenden bij de levering van realtime oplossingen voor cash- en liquiditeitsbeheer. Dit zal klanten in staat stellen om de evoluerende regelgevende vereisten en stresstestverplichtingen beter te beheren.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk de volledige release hier: https://www.businesswire.com/news/home/20210512005073/en/

Peter heeft meer dan 20 jaar ervaring in het bankwezen. Voordat hij bij SmartStream werkte, was hij meer dan 7 jaar werkzaam bij Lloyds Bank en beheerde hij treasury- en liquiditeitsdiensten voor verschillende sectoren bij de Commercial Bank, onder de paraplu van Global Transaction Banking. Daarvoor werkte hij bijna 16 jaar bij Citibank in een aantal functies, waaronder productmanagement en correspondentbankieren binnen Global Transaction Services.

SmartStream Expands Its Treasury Expertise With the Hire of Peter Dehaan

LONDON–(BUSINESS WIRE)– SmartStream Technologies, the financial Transaction Lifecycle Management (TLM®) solutions provider today announces the appointment of Peter Dehaan, as New Business Director for Cash & Liquidity Management – supporting Financial Institutions, their treasuries and key stakeholders with the delivery of real-time cash and liquidity management solutions. This will enable clients to better manage the evolving regulatory requirements and stress testing obligations.

This press release features multimedia. View the full release here: https://www.businesswire.com/news/home/20210512005073/en/

SmartStream Expands Its Treasury Expertise With the Hire of Peter Dehaan (Photo: Business Wire)

SmartStream Expands Its Treasury Expertise With the Hire of Peter Dehaan (Photo: Business Wire)

Peter has over 20 years of experience in banking. Prior to working at SmartStream he was at Lloyds Bank for over 7 years managing treasury and liquidity services for various sectors in the Commercial Bank, under the Global Transaction Banking umbrella. Previous to this, he was at Citibank for almost 16 years in a number of roles, including product management and correspondent banking within Global Transaction Services.

Peter Dehaan, New Business Director for Cash & Liquidity Management, SmartStream, says: “This is a great time to join SmartStream as they continue to grow in the treasury space. I admire their strategic focus on new technology innovations that have proved great value to the industry. As cash and liquidity management systems are becoming increasingly sophisticated and with firms prioritising projects to meet regulatory requirements, my goal will be to help financial institutions achieve improved operational efficiencies, on a global basis”.

Peter Dehaan will report to Nadeem Shamim, Head of Cash and Liquidity Management at SmartStream, who states: “Peter’s industry experience in the treasury space is a perfect complement to the team, and we are delighted to have him on board. In discussion with our clients, the banks are becoming savvy in their capacity to monitor liquidity in real-time, but also more crucially, there is a big focus on transparency into the various calculations behind the numbers for regulatory reporting purposes. Together as a team and now with Peter joining, we are more confident than ever with helping the banks respond to operational and industry pressures”.

Ends

About SmartStream Technologies

SmartStream is a recognised leader in financial transaction management solutions that enable firms to improve operational control, reduce costs, build new revenue streams, mitigate risk and comply accurately with the regulators.

www.smartstream-stp.com

Contacts

For further information

Shamira Alidina

Media Relations Director

Dina Communications

Tel: +44 (0) 7801 590718

Email: shamira@dinacomms.com

Nathan Gee

Marketing Director

SmartStream Technologies

Tel: +44 (0) 20 7898 0630

Email: nathan.gee@smartstream-stp.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr