09:44 uur 23-04-2021

Bollé Safety biedt nu Trivex-lenzen voor haar veiligheidsbrillen op sterkte

VILLEURBANNE, Frankrijk–(BUSINESS WIRE)– Wereldwijde oogbeschermingsspecialist Bollé Safety biedt nu Trivex aan. Een hoogwaardige, hoogtechnologische lens op sterkte die maximale veiligheid en uitstekende optische eigenschappen biedt om de beste veiligheid in de werkomgeving te garanderen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20210423005162/nl/

Klassee - The new bio-based prescription safety eyewear (Photo: Business Wire)

Klassee – The new bio-based prescription safety eyewear (Photo: Business Wire)

Het beste van CR39 én polycarbonaat, naast unieke eigenschappen

Het nieuwste lensmateriaal van Bollé Safety combineert de lage gewicht van CR39 en de duurzaamheid van polycarbonaat. Met een vederlichte dichtheid (1,11 g/cm3) is Trivex het lichtste corrigerende lensmateriaal op de markt. Het biedt ook zeer goede optische eigenschappen, superieur aan polycarbonaat. De Trivex-technologie corrigeert een aantal nadelen die traditioneel verbonden zijn aan CR39 en polycarbonaat. De lens is 20% dunner dan CR39 en is onbreekbaar. In tegenstelling tot polycarbonaat is het bestand tegen chemicaliën en oplosmiddelen, waardoor het veilig kan worden gebruikt in verschillende werkomgevingen. Speciale nieuwe kenmerken zijn onder meer een 100% efficiënt UV-filter dat alle UVA en UVB absorbeert voor een nog betere oogbescherming. En om een langdurige esthetiek te garanderen, vergeeld de lens niet na verloop van tijd.

Waarom voor Bollé Safety kiezen en over stappen op Trivex?

De functionaliteit van Trivex is zo goed dat de technologie ervan aanvankelijk voor militaire doeleinden werd gebruikt. Aangezien de helft van de wereldbevolking ouder dan 20 jaar lijdt aan problemen met het gezichtsvermogen, hebben bedrijven er een cruciaal belang bij om hun werknemers veiligheidsbrillen op sterkte te bieden die een optimale bescherming garanderen. Slecht zicht kan leiden tot enorme productiviteitsverliezen en klassieke veiligheidsbrillen zijn geen standaardproduct die iedereen passen. Wist u dat 90% van het oogletsel kan worden voorkomen met de juiste bescherming en zorg? Het dragen van aangepaste en passende brillen kan voor professionals een baanbrekende verandering zijn. Bollé Safety biedt verschillende producten met plano lenzen en lenzen op sterkte, zodat iedereen perfect zicht en veilige werkomstandigheden kan hebben. De nieuwste monturen van Bollé Safety, ‘KLASSEE’ en ‘KURT’, profiteren het meest van de Trivex-technologie. Dankzij de unieke wereldwijde expertise van Bollé, combineert het KLASSEE-model biologische materialen met bescherming aan de zij-, boven en onderkant. KURT is een perfecte keuze met verstelbare, versterkte poten en een sportief montuur. De doorschijnende montuur is lichtgetint om het zijzicht te optimaliseren zonder last van schittering te hebben. De lichtgewicht en flexibele Bollé Safety-bril zorgt voor een comfortabele en veilige ervaring en vermindert de risico’s in de werkomgeving.

Ga voor meer informatie naar https://bit.ly/3e0A43j

Over Bollé Safety.

Bollé Safety, het wereldwijde merk voor oogbescherming. Gedurende ons 130-jarig bestaan hebben we meer dan 500 modellen veiligheidsbrillen gemaakt. Met een breed assortiment aan innovatieve, comfortabele veiligheidsbrillen en brillen op sterkte wordt de bescherming van de ogen van meer dan 20 miljoen werknemers in 100 landen aan ons toevertrouwd.

Dit nieuwsbericht is alleen officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Pers
Aline CAMPO / Robin SAUNIER-PLUMAZ

+33 (7) 64 55 36 09 / +33 (7) 64 55 36 09

E-mail: marketing@bolle-safety.com
bolle-safety.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr