21:10 uur 20-04-2021

Geavanceerde oogbescherming tegen Covid-19 voor zorgverleners – een exclusieve technologie van Bollé Safety

VILLEURBANNE, Frankrijk–(BUSINESS WIRE)– Bollé Safety, wereldleider in het ontwikkelen en de produceren van veiligheidsbrillen, presenteert haar Healthcare-divisie, toegewijd aan alle zorgprofessionals. Het assortiment beschermende brillen met PLATINUM®-coating tegen beslaan en krassen biedt werknemers die grote risico’s worden blootgesteld het hoogste niveau van bescherming en het helderste zicht.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20210420005095/nl/

@BolléSafety - A.Childeric

@BolléSafety – A.Childeric

Bescherming tegen virussen en infecties

Bollé Safety biedt gecertificeerde producten die voldoen aan de strengste internationale normen. De lijn anticondens oogbescherming is speciaal ontwikkeld om professionals te beschermen die een hoog risico lopen om te worden blootgesteld aan lichaamsvloeistoffen bij het verlenen van zorg aan patiënten. Het is de gezamenlijke inzet van het bedrijf om alle gezondheidswerkers de hoogste kwaliteit te bieden.

Het belang van een duidelijke zicht

De unieke en exclusieve permanente dubbelzijdige anticondens- en antikras-PLATINUM®-coating van Bollé Safety is beschikbaar op veiligheids- en beschermende brillen, inclusief brillen op sterkte. Het is het eerste bedrijf ter wereld dat al zijn brillenglazen op sterkte voorziet van een PLATINUM®-coating, waardoor alle brillen een hoge weerstand tegen krassen hebben en het beslaan vertraagd wordt. De PLATINUM®-technologie zorgt voor verbeterde bescherming en garandeert meer veiligheid, betrouwbaarheid en comfort onder alle omstandigheden.

De meeste beschermende brillen op de markt voorkomen alleen dat de binnenkant van de bril beslaat en beschermt de buitenzijde tegen krassen. Dit komt omdat de meeste fabrikanten geen goede combinatie van een antikras en anticondenscoating hebben en dus keuzes moeten maken. Bollé Safety biedt echter een veel betere bescherming door haar innovatieve coating aan beide zijden van de lens aan te brengen. PLATINUM® bestaat uit een chemische coating dat hydrofiel materiaal bevat dat vocht absorbeert en een hydrofobe techniek die overtollig vocht naar de zijkanten van de lens afvoert.

Comfortabele hulpmiddelen die u de hele dag kunt dragen

Onze veiligheidsbrillen zijn vederlicht en comfortabel om de hele dag te dragen. Bollé Safety heeft gewerkt aan verstel mogelijkheden en slimme technologieën om ervoor te zorgen dat elk montuur perfect op elk gezicht past, ongeacht de grootte. Onze brillen zorgen voor een comfortabele en veilige ervaring en verminderen risico’s in de werkomgeving.

Ga voor meer informatie naar https://bit.ly/2R6zlWs

_______________________________________________________________

Met een breed assortiment aan innovatieve, comfortabele en beschermende veiligheidsbrillen beschikt Bollé Safety over de juiste hulpmiddelen voor uw unieke behoeften. Geleid door innovatie gedurende meer dan 130 jaar, ontwikkelen we al onze producten om de verwachtingen van onze gebruikers te overtreffen. Ons assortiment veiligheidsbrillen biedt alle zorgprofessionals het hoogste niveau van bescherming, helderheid en zicht, terwijl onze lensinnovaties zorgen voor een betere bescherming van de ogen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact
Aline CAMPO/Robin SAUNIER-PLUMAZ
+33-(7)-89-67-67-60 / +33-(7)-64-55-36-09
E-mail: marketing@bolle-safety.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr