08:00 uur 21-04-2021

BIO KOREA 2021 International Convention is klaar – laat zien wat de Koreaanse bio gezondheidsmarkt tot recordhoogte maakt

– Wordt gehouden als hybride conferentie van 9 tot 21 juni online met ter plaatse van 9 tot 11 juni

SEOUL, Zuid-Korea – (BUSINESS WIRE) – De 16e editie van BIO KOREA, het referentie B2B-evenement voor professionals uit de biotech- en gezondheidssector die geïnteresseerd zijn in kansen in de Aziatische regio, wordt online gehouden van 9 tot 21 juni 2021 met een show ter plaatse bij COEX in Seoul van 9 tot 11 juni.

Op de wereldmarkt noteert de bio-gezondheidssector een jaarlijks gemiddeld groeipercentage van 4 procent, hoger dan de scheepsbouw- en autobranche met respectievelijk 2,9 procent en 1,5 procent. Vooral de Koreaanse bio-gezondheidssector vertoont een opmerkelijke groei – de bio-gezondheidssector zette vorig jaar een nieuwe mijlpaal in uitgaande zendingen met een sprong van 50 procent, aangevoerd door een sterke vraag naar COVID-19-testkits en biosimilaire producten. Met de recordhoge exportcijfers voegt de bio-gezondheidssector zich voor het eerst in zijn geschiedenis toe aan de gelederen van de belangrijkste exportindustrie.

Zie voor illustraties en bijlagen de Multimedia Galerij: https://www.businesswire.com/news/home/52413694/nl
Contacts

BIO KOREA Organizing Committee
Youngeun Kim
+82-1661-0810 (O! BIO)
biokorea@biokorea.org

BIO KOREA 2021 International Convention Is Ready – Showing What Makes Korea’s Bio-health Market at Record High

– Will be held as a hybrid conference from 9th to 21st June online with onsite from 9th to 11th June

SEOUL, South Korea–(BUSINESS WIRE)– The 16th edition of BIO KOREA, the reference B2B event for global biotech and health industry professionals interested in opportunities in the Asian region, will be held online from 9th to 21st June 2021 with an onsite show at COEX in Seoul from 9th to 11th June.

In the global market, the bio-health industry is notching an annual average growth rate of 4 percent, higher than the shipbuilding and auto-making industry at 2.9 percent and at 1.5 percent, respectively. Especially, the Korean bio-health industry shows remarkable growth – its bio-health industry set a new milestone in outbound shipments with a 50 percent jump last year, led by robust demand for COVID-19 test kits and biosimilar products. With the record high export figures, the bio-health sector joins the ranks of the mainstay export industry for the first time in its history.

The game-changers of the industry in Korea such as the innovative pharmaceutical and medical device companies, start-ups in the digital health and biotech industries, and K-Quarantine-related companies would be available to meet at BIO KOREA 2021.

Based on the experience of last BIO KOREA 2020 which had been held only as a digital event, the BIO KOREA 2021 will run online and onsite as a hybrid format, running a digital platform available for all stakeholders unable to travel to Korea due to COVID-19.

BIO KOREA 2021 will connect companies and professionals to find new business opportunities and enhance the capacity for global networking.

Under the main theme of “New Normal: Breaking Barriers with Bio Innovation”, BIO KOREA 2021 consists of five main programs including Conference, Business Forum (Partnering and Company Presentation), Exhibitions, Invest Fair, and Job Fair.

BIO KOREA 2021 will create an arena where in-depth academic knowledge and innovative entrepreneurial ideas are exchanged by way of a Conference and Business Forum partnering through the hybrid conference. Through the Business Forum, BIO KOREA has given the chance to partner with 600+ companies from the globe every year. It will also provide invaluable opportunities for general investors and the public to directly participate in the global biotech industry at Invest Fair and Job Fair.

More information about BIO KOREA 2021 is available on the website: http://www.biokorea.org.

About BIO KOREA

BIO KOREA serves as a venue place for practical business correspondence as well as international information and technology exchange, invigorating the bio industry. For 16 years, BIO KOREA has been a place of bringing together various international academics, professionals, and CEOs of global bio companies to obtain, exchange, and discuss diverse affairs. It has been providing abundant opportunities to enhance competitive edges within the convergence industry centered around biotechnology.

Photos/Multimedia Gallery Available: https://www.businesswire.com/news/home/52413694/en

Contacts

BIO KOREA Organizing Committee

Youngeun Kim

+82-1661-0810 (O! BIO)

biokorea@biokorea.org

Check out our twitter: @NewsNovumpr