14:00 uur 20-03-2023

BIO KOREA 2023: Registratie voor Business Partnering nu geopend

10% korting bij voorinschrijving vóór 5 mei

SEOUL, Zuid-Korea–(BUSINESS WIRE)– Het Korea Health Industry Development Institute (KHIDI, President: Cha Soon-do) en Chungcheongbuk-do (Governeur: Kim Young-hwan) nodigen bedrijven uit om deel te nemen aan Business Partnering tijdens BIO KOREA 2023, een evenement dat door de beide organisaties gezamenlijk wordt georganiseerd.

Business Partnering, een van de belangrijkste activiteiten tijdens BIO KOREA 2023, is gericht op het bespreken van diverse zakelijke mogelijkheden en samenwerkingsplannen voor onderzoek, bijvoorbeeld voor gezamenlijk onderzoek, besprekingen over markttoegang, technologie-uitwisseling, enzovoort, door middel van een-op-een ontmoetingen tussen bedrijven en organisaties die actief zijn op het gebied van biologische gezondheidsproducten.

De Business Partnering zal gelijktijdig online en offline plaatsvinden tussen 10 mei (woensdag) en 12 mei (vrijdag), gedurende welke periode BIO KOREA 2023 gepland staat. De online bijeenkomsten zullen dag en nacht (24 uur) geopend zijn zodat vruchtbare besprekingen met buitenlandse bedrijven kunnen worden gevoerd.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Organisatiecomité BIO KOREA

Byungyeon Lee
+82-1661-0810
pr@biokorea.org

Check out our twitter: @NewsNovumpr