21:26 uur 29-03-2021

Everbridge kondigt uitbreiding toonaangevend SaaS-platform voor het beheer van kritieke gebeurtenissen (CEM) aan en biedt het meest uitgebreide geïntegreerde pakket digitale en fysieke weerbaarheidsoplossingen voor wereldwijde organisaties in de…

Het end-to-end CEM-platform van Everbridge kan snel op modulaire basis worden ingeschakeld en ondersteunt honderden gebruiksscenario’s met een positieve ROI, waaronder:

 • CEM voor mensen en hun veiligheid – voldoen aan de zorgplicht voor klanten, werknemers op afstand en op locatie, reizende en buitendienstmedewerkers
 • CEM voor bedrijfsactiviteiten en -continuïteit – snel bedrijven en activiteiten draaiende houden
 • CEM voor risico’s in de toeleveringsketen – toeleveringsketens en aanvoerroutes beheren en optimaliseren
 • CEM voor de slimme onderneming – digitale transformatie versnellen door slimme automatisering, veilig IoT-beheer, big data en geavanceerde analyse
 • CEM voor digitaal: IT-incidenten en cyberbeveiliging – het merk en de reputatie van een organisatie beschermen en tegelijkertijd voorzien in weerbaarheid voor IT-systemen in een alsmaar virtueler wordende wereld

 

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20210329005709/nl/

Everbridge Announces Expansion of Industry-Leading Critical Event Management (CEM) SaaS Platform (Graphic: Business Wire)

Everbridge Announces Expansion of Industry-Leading Critical Event Management (CEM) SaaS Platform (Graphic: Business Wire)

Everbridge kondigt uitbreiding toonaangevend SaaS-platform voor het beheer van kritieke gebeurtenissen (CEM) aan en biedt het meest uitgebreide geïntegreerde pakket digitale en fysieke weerbaarheidsoplossingen voor wereldwijde organisaties in de post-pandemische wereld

BURLINGTON, Massachusetts, VS–(BUSINESS WIRE)– Everbridge, Inc. (NASDAQ: EVBG) heeft vandaag een uitbreiding aangekondigd van zijn end-to-end toonaangevende en wereldwijde SaaS-platform voor het beheer van kritieke gebeurtenissen (CEM) en presenteerde daarmee het meest uitgebreide geïntegreerde pakket van digitale en fysieke weerbaarheidsoplossingen voor wereldwijde organisaties die zich voorbereiden op ‘het nieuwe normaal’ in de post-pandemische wereld.

Het beheer van kritieke gebeurtenissen (CEM) is een ‘must have’ set van standaarden en best practices die in toenemende mate door CEO’s en raden van bestuur met een vooruitziende blik wordt ingezet bij de aanpak van operationele risico’s van ongeplande gebeurtenissen. Het bestaat niet alleen uit een digitale transformatie van de manier waarop organisaties een crisis beheren, erop reageren en deze het hoofd bieden, maar ook van de manier waarop zij hun inkomsten beschermen en tegelijkertijd de kostenefficiëntie verbeteren. Het uitgebreide CEM-softwarepakket van Everbridge biedt organisaties de meest volledige end-to-end besturingsomgeving voor een Assess, Locate, Act and Analyze’ , een gesloten circuit benadering van het beheer van kritieke gebeurtenissen in een steeds wisselvalliger en onzekerder wereldwijd dreigingslandschap, terwijl een aanzienlijke rendement op de investering (ROI) wordt behaald door hogere inkomsten en lagere kosten.

“Het is nu meer dan ooit duidelijk dat naadloze communicatie, samenwerking en een volledig overzicht van alle middelen – infrastructuur, digitaal, systemen en werknemers – van onschatbare waarde zijn voor de besluitvorming en voor het beperken van de financiële en menselijke kosten van onvoorziene gebeurtenissen,” aldus een rapport van maart 2021 getiteld: Strategic Focus: Critical Event Management For EHS And Risk Management van Verdantix. “CEM-oplossingen helpen bedrijven dergelijke onvoorziene gebeurtenissen te beheren en er doeltreffend op te reageren, wat voor weerbaarheid zorgt en levens kan redden.”

Momenteel vertrouwen meer dan 5600 internationale bedrijven op Everbridge om hun mensen veilig te houden en organisaties sneller weer te laten draaien. Het CEM-platform van Everbridge maakt gebruik van meer dan 450 kant-en-klare, reeds bestaande integraties en meer dan 25.000 risicogegevensbronnen, zodat organisaties duidelijkheid kunnen krijgen, sneller kunnen handelen en resultaten kunnen verbeteren. Tot de klanten van Everbridge behoren enkele van de grootste bedrijven en leiders in hun respectieve sectoren, waaronder Fortune 1000-bedrijven zoals Bristol Myers Squibb, Cisco, CVS Health, Goldman Sachs, Tiffany & Co., Walgreens, en verzekeringsmaatschappijen zoals Anthem, chemiegigant Dow, en telecom-consumentenelektronicabedrijf Nokia, evenals enkele van de toonaangevende technologiegiganten van Silicon Valley, wereldwijde e-commercebedrijven, diensten voor streaming media, olie- en aardgasleveranciers, hotel- en horecaketens, de automobielindustrie, koeriersdiensten, lucht- en ruimtevaart- en defensietechnologie, luchtvervoer en grote autoverhuurbedrijven.

“Elke organisatie heeft unieke operationele kenmerken – een combinatie van technologieën, fysieke locaties, toeleveringsketens, een merk en, het allerbelangrijkste, mensen – die allemaal voortdurend aan verandering onderhevig zijn,” aldus Ajay Nigam, Chief Product Officer bij Everbridge. “Met de toenemende uitdagingen en kansen in verband met de Future of Work, het Internet of Things (IoT), big data en 5G, biedt Everbridge het meest uitgebreide pakket softwareoplossingen voor het digitaal transformeren van de manier waarop organisaties levens kunnen redden en hun fysieke en digitale activiteiten draaiende kunnen houden, via één uniform platform waarop risicoinformatie in kaart wordt gebracht met geautomatiseerde instrumenten om de volledige levenscyclus van een crisis of verstoring te beheren.”

De uitgebreide CEM-oplossingen van Everbridge bestaan onder meer uit:

CEM voor mensen en hun veiligheid – de meest flexibele, robuuste en schaalbare softwareoplossing voor ‘Duty of Care’ om mensen overal ter wereld veilig te houden. Everbridge vormt een essentieel onderdeel van de Future of Work-strategie van een organisatie, nu bedrijven overschakelen op werken op afstand en fysieke werkplekken een nieuwe invulling krijgen. Everbridge ondersteunt organisaties bij:

 • De zorgplicht voor klanten, medewerkers op afstand en op locatie, reizende en buitendienstmedewerkers
 • Betrokkenheid en behoud van medewerkers
 • Reisrisicomanagement (Travel Risk management, TRM) en bescherming van zakelijke reizigers
 • Herstel- en gezondheidscontroles in het kader van COVID-19

CEM voor bedrijfsactiviteiten en -continuïteit – om snel bedrijven en activiteiten draaiende te houden. De toenemende afhankelijkheid van informatietechnologie vereist dat organisaties zich opnieuw buigen over de vraag hoe ze onverwachte onderbrekingen het hoofd kunnen bieden. Everbridge biedt leidinggevenden op het gebied van bedrijfscontinuïteit en beveiliging een gemeenschappelijk operationeel overzicht en geautomatiseerde instrumenten voor het beheer van:

 • Wereldwijde beveiliging
 • Bedrijfsactiviteiten
 • Incidentbeheer
 • Crisisactivering en het toewijzen van taken

CEM voor risico’s in de toeleveringsketen – toeleveringsketens en aanvoerroutes beheren en optimaliseren. Naarmate de toeleveringsketens complexer worden, lopen productiehubs, distributieroutes en klantlocaties steeds meer risico’s door allerlei soorten gebeurtenissen en verstoringen. Een mondiale pandemie, overbelaste scheepvaartroutes, weersomstandigheden, politieke onrust en vertragingen in het transport kunnen organisaties blootstellen aan het risico van onnodige downtime, extra toeslagen en het niet voldoen aan de verwachtingen van de klant, de vraag of het vereiste serviceniveau. Everbridge stelt deskundigen op het gebied van beveiliging en toeleveringsketens in staat om:

 • Leveranciers, routestops en geoptimaliseerde routes te vinden
 • Het opsporen van dreigingen te automatiseren
 • De reactie op dreigingen te automatiseren
 • Risico’s in de toeleveringsketen in kaart te brengen

CEM voor de slimme onderneming – digitale transformatie versnellen door slimme automatisering, veilig IoT-beheer, big data en geavanceerde analyse. Met de mogelijkheid van 5G om minimaal één miljoen apparaten per vierkante kilometer te ondersteunen en met het aantal IoT-apparaten dat naar verwachting 75 miljard zal bedragen in 2025, stelt Everbridge organisaties in staat enorme hoeveelheden elektronische gegevens en IoT-sensoren te gebruiken om de digitalisering in gang te zetten van de manier waarop ze omgaan met de veiligheid en beveiliging van hun medewerkers, klanten, patiënten, eerstehulpverleners, bewoners en bezoekers, alsmede de weerbaarheid van hun activiteiten en toeleveringsketen. CEM voor de slimme onderneming biedt:

 • Een commandocentrum en visualisatiemogelijkheden
 • Geïntegreerde beveiliging
 • Besturing van IoT-apparaten en integratie van draagbare apparaten
 • Alarmbeheer

CEM voor digitaal: incidenten en cyberbeveiliging – het merk en de reputatie van een organisatie beschermen en tegelijkertijd voorzien in weerbaarheid voor IT-systemen in een alsmaar virtueler wordende wereld. De enorme groei in het gebruik van digitale diensten heeft bedrijven meer mogelijkheden gegeven, maar ze ook blootgesteld aan nieuwe kwetsbaarheden en een behoorlijk uitgedijd dreigingslandschap. CEM voor digitaal van Everbridge maakt het volgende mogelijk:

 • Beheer van grote incidenten
 • Beheer van verstoringen van toepassingen en infrastructuur
 • Cyberbeveiliging
 • IT-beveiligingsactiviteiten

Volgens het rapport van Forrester getiteld The Total Economic Impact™ of Everbridge CEM Platform: Cost Savings and Business Benefits Enabled by a CEM Platform (met een COVID-19-addendum van maart 2021), op basis van een analyse van een multinational met een omzet van meerdere miljarden dollars waarbij gekeken werd naar de cashflow (risicogewogen schattingen), bedraagt de terugverdientijd van de implementatie van het CEM-platform ongeveer drie maanden. In het rapport staat ook te lezen: “Alle geïnterviewde leidinggevenden vertelden Forrester dat Everbridge hen hielp hun bedrijfsvoering en inkomsten op peil te houden tijdens kritieke gebeurtenissen.”

Het belang van oplossingen voor het beheer van kritieke gebeurtenissen staat op de agenda tijdens de virtuele leiderschapstop Spring 2021 COVID-19: Road to Recovery (R2R) die op 26 en 27 mei plaatsvindt. Everbridge heeft vandaag ook aangekondigd dat de 42e president van de Verenigde Staten Bill Clinton hoofdspreker is op het tweedaagse internationale symposium, gericht op weerbaarheidsstrategieën en best practices nu overal ter wereld bedrijven, overheden en economieën streven naar herstel en terugkeer naar een normale situatie na de aanhoudende pandemie door het coronavirus. Klik hier voor meer informatie en om u aan te melden voor het evenement.

Over Everbridge

Everbridge, Inc. (NASDAQ: EVBG) is een wereldwijd softwarebedrijf dat bedrijfssoftwaretoepassingen levert die de operationele reactie van organisaties op kritieke gebeurtenissen automatiseren en versnellen om mensen veilig te houden en bedrijven te laten draaien (Keep People Safe and Businesses Running™). Tijdens bedreigingen voor de openbare veiligheid, zoals situaties rond actieve schutters, terroristische aanslagen of zware weersomstandigheden, evenals kritieke bedrijfsgebeurtenissen zoals IT-storingen, cyberaanvallen of andere incidenten zoals productterugroepacties of onderbrekingen van de toeleveringsketen, vertrouwen meer dan 5.600 klanten wereldwijd op het Critical Event Management Platform van het bedrijf om snel en betrouwbaar informatie over bedreigingen te verzamelen en te beoordelen, degenen die risico lopen en hulpverleners te lokaliseren, de uitvoering van vooraf gedefinieerde communicatieprocessen te automatiseren door de veilige levering aan meer dan 100 verschillende communicatiemodaliteiten, en de voortgang te volgen bij het uitvoeren van reactieplannen. Everbridge bedient acht van de tien grootste Amerikaanse steden, negen van de tien grootste in de VS gevestigde investeringsbanken, 47 van de 50 drukste Noord-Amerikaanse luchthavens, negen van de tien grootste wereldwijde adviesbureaus, acht van de tien grootste wereldwijde autofabrikanten, negen van de tien grootste in de VS gevestigde zorgverleners en zeven van de tien grootste technologiebedrijven ter wereld. Everbridge is gevestigd in Boston en heeft daarnaast kantoren in 20 steden over de hele wereld. Ga voor meer informatie naar www.everbridge.com

Opmerking betreffende uitspraken met betrekking tot de toekomst

Dit persbericht bevat ‘uitspraken met betrekking tot de toekomst’ in de zin van de ‘veilige haven’-bepalingen van de Private Securities Litigation Reform Act van 1995, inclusief maar niet beperkt tot, uitspraken met betrekking tot de verwachte kansen en trends voor groei in onze kritische communicatie- en bedrijfsveiligheidstoepassingen en onze algehele activiteiten, onze marktkansen, onze verwachtingen met betrekking tot de verkoop van onze producten, ons doel om marktleiderschap te behouden en de markten waarin we concurreren om klanten uit te breiden, en de verwachte impact op financiële resultaten. Deze uitspraken met betrekking tot de toekomst worden gedaan op de datum van dit persbericht en waren gebaseerd op de huidige verwachtingen, schattingen, voorspellingen en projecties, evenals de overtuigingen en veronderstellingen van het management. Woorden als ‘verwachten,’ ‘anticiperen,’ ‘moeten,’ ‘geloven,’ ‘doel,’ ‘projecteren,’ “doelstellingen,’ ‘schatten,’ ‘potentieel,’ ‘voorspellen,’ ‘kunnen,’ ‘zullen,’ ‘konden,’ ‘van plan zijn,’ variaties van deze termen of het negatieve equivalent van deze termen en soortgelijke uitdrukkingen zijn bedoeld om deze uitspraken met betrekking tot de toekomst te identificeren. Uitspraken met betrekking tot de toekomst zijn onderhevig aan een aantal risico’s en onzekerheden, waarvan vele factoren of omstandigheden omvatten die buiten onze controle liggen. Onze werkelijke resultaten kunnen wezenlijk verschillen van die vermeld of geïmpliceerd worden in uitspraken met betrekking tot de toekomst vanwege een aantal factoren, waaronder maar niet beperkt tot: het vermogen van onze producten en diensten om te presteren zoals bedoeld en om te voldoen aan de verwachtingen van onze klanten; ons vermogen om bedrijven en activa die we kunnen overnemen met succes te integreren; ons vermogen om nieuwe klanten aan te trekken en de verkoop aan bestaande klanten te behouden en te verhogen; ons vermogen om de verkoop van onze Mass Notification-toepassing te verhogen en/of ons vermogen om de verkoop van onze andere toepassingen te verhogen; ontwikkelingen in de markt voor gerichte en contextueel relevante kritische communicatie of de daarbij behorende regelgevingsomgeving; onze schattingen van marktkansen en prognoses van marktgroei kunnen onnauwkeurig blijken te zijn; we zijn historisch gezien niet consistent winstgevend geweest en zullen in de toekomst mogelijk geen winstgevendheid behalen of behouden; de lange en onvoorspelbare verkoopcycli voor nieuwe klanten; de aard van ons bedrijf stelt ons bloot aan inherente aansprakelijkheidsrisico’s; ons vermogen om gekwalificeerd personeel aan te trekken, te integreren en te behouden; ons vermogen om succesvolle relaties te onderhouden met onze channelpartners en technologiepartners; ons vermogen om onze groei effectief te beheren; ons vermogen om te reageren op concurrentiedruk; mogelijke aansprakelijkheid met betrekking tot privacy en beveiliging van persoonlijk identificeerbare informatie; ons vermogen om onze intellectuele eigendomsrechten te beschermen, en de andere risico’s beschreven in onze risicofactoren die worden besproken in de deponeringen bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (‘SEC’), inclusief maar niet beperkt tot ons jaarverslag op Formulier 10-K voor het jaar dat eindigde op 31 december 2020, ingediend bij de SEC op 26 februari 2021. De uitspraken met betrekking tot de toekomst in dit persbericht geven onze standpunten weer op de datum waarop ze worden gedaan. Wij zijn niet van plan om en verplichten ons niet tot het bijwerken of herzien van uitspraken met betrekking tot de toekomst, hetzij als gevolg van nieuwe informatie, toekomstige gebeurtenissen of anderszins. Deze uitspraken met betrekking tot de toekomst dienen niet te worden gezien alsof het gaat om onze standpunten vanaf een datum na de datum van dit persbericht.

Alle namen van Everbridge-producten zijn gedeponeerde handelsmerken van Everbridge, Inc. in de VS en in andere landen. Alle overige genoemde product- en bedrijfsnamen zijn het eigendom van de respectieve eigenaars.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersonen Everbridge:
Jeff Young

Media Relations

jeff.young@everbridge.com
781-859-4116

Joshua Young

Investor Relations

joshua.young@everbridge.com
781-236-3695

Check out our twitter: @NewsNovumpr