20:45 uur 16-03-2021

Everbridge gekozen om vaccindistributie te verzorgen in tientallen landen ter ondersteuning van toonaangevende intergouvernementele organisatie

De software van Everbridge voor het beheer van kritieke gebeurtenissen (CEM) draagt bij aan een snelle distributie van miljoenen doses van het coronavirusvaccin en blijft een belangrijke rol spelen bij de coördinatie van een efficiënte vaccinatiecampagne op wereldschaal

BURLINGTON, Massachusetts, VS–(BUSINESS WIRE)– Everbridge, Inc. (NASDAQ: EVBG), wereldleider in het beheer van kritieke gebeurtenissen (CEM), kondigde vandaag aan dat een van de grootste intergouvernementele organisaties ter wereld, actief in tientallen landen, het vaccindistributie-softwareplatform van het bedrijf heeft geselecteerd om de planning, tracering, communicatie en toediening van vaccins te helpen beheren.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20210316006016/nl/

Everbridge to Power Vaccine Distribution Across Dozens of Countries in Support of Leading Intergovernmental Organization (Photo: Business Wire)

Everbridge to Power Vaccine Distribution Across Dozens of Countries in Support of Leading Intergovernmental Organization (Photo: Business Wire)

Na een grondige analyse van de alternatieven bleek Everbridge aan alle doelstellingen van de intergouvernementele organisatie (gericht op internationale humanitaire inspanningen) te voldoen. Zijn software voor de distributie van vaccins wordt ingezet om de planning, toediening, tracering en rapportage van miljoenen vaccindoses voor telewerkers en reizende werknemers over de hele wereld snel te automatiseren.

“Everbridge is een bedrijf met een missie en wij blijven ons inzetten om samen te werken met overheden, gezondheidsfunctionarissen en bedrijven om wereldwijd best practices te delen en te implementeren om de gevolgen van COVID-19 te verzachten en de distributie van het vaccin te versnellen,” aldus David Meredith, CEO van Everbridge. “We zijn vereerd dat we onze oplossingen voor het beheer van kritieke gebeurtenissen kunnen inzetten om te helpen bij de distributie van miljoenen doses van het vaccin onder humanitaire teams over de hele wereld terwijl zij hun levensreddende werk verrichten.”

In januari 2021 lanceerde Everbridge COVID-19 Shield™: Vaccine Distribution, een uitbreiding van zijn CEM-platform ter ondersteuning van het volledige spectrum aan organisaties die coronavaccins ontwikkelen, produceren, vervoeren, distribueren, reguleren en toedienen. Het aanbod voorziet overheden en organisaties van één uniform platform om de coördinatie, communicatie en distributie van vaccins voor burgers en werknemers te versnellen. Recente toepassingen van het CEM-platform van Everbridge voor het digitale distributiesysteem voor vaccinaties zijn onder meer de volledige bevolking van de staat West-Virginia, de districten Sarasota en Indian River, Florida, Muscogee (Creek) Nation, de op drie na grootste inheemse stam in het land, Leon County Department of Health, en andere organisaties uit de publieke en particuliere sector.

Met de COVID-19 Shield™: Vaccine Distribution van Everbridge, kunnen publieke en particuliere organisaties het aantal gevaccineerde werknemers coördineren, de bezettingsgraad en de toegang tot kantoorgebouwen beheren op basis van de vaccinatiestatus en tijdig waarschuwingen ontvangen wanneer werknemers tekenen van ziekte melden, zodat ze snel kunnen reageren om personeel en bezoekers te beschermen.

Wat overheden betreft stelt Everbridge degenen die verantwoordelijk zijn voor staten, steden en provincies in staat om snel bevolkingsbrede communicatie te coördineren, het maken van afspraken te automatiseren en registraties te monitoren, de beschikbaarheid van vaccins bij te houden, ervoor te zorgen dat doses naar de juiste faciliteiten worden verzonden om kwaliteitsverlies te voorkomen en een planning voor burgers op te zetten om lange wachttijden en problemen met callcenters te voorkomen.

Het Everbridge Platform wordt wereldwijd door meer lokale, regionale en nationale overheden ingezet dan welke andere oplossing dan ook, waardoor meer dan 700 miljoen mensen in meer dan 200 landen bereikt kunnen worden. Alleen al in de VS ondersteunt Everbridge meer dan 70 federale agentschappen, waaronder de Federal Communications Commission, de Amerikaanse Nuclear Regulatory Commission, de ministeries van Defensie, Economische Zaken, Energie, Binnenlandse Zaken, Justitie en Volksgezondheid en Sociale Zaken, het Consumer Financial Protection Bureau, de Federal Deposit Insurance Corporation, het Environmental Protection Agency, het National Cancer Institute en het Peace Corps.

Everbridge is de eerste aanbieder van bevolkingsalarmeringssystemen die eveneens vijf landen van de Europese Unie (EU) ondersteunt, in het kader van het EU-mandaat dat de lidstaten verplicht om vóór juni 2022 over een alarmeringssysteem voor de gehele bevolking te beschikken. Everbridge ondersteunt alarmering op bevolkingsniveau in landen in heel Europa, Azië, Oceanië, het Midden-Oosten, Afrika en Zuid-Amerika waaronder Australië, Griekenland, IJsland, Nederland, Nieuw Zeeland, Noorwegen, Peru, Singapore en Zweden. De mogelijkheden van Everbridge voor alarmering van de gehele bevolking worden ook benut in een aantal van de meest dichtbevolkte staten in Noord-Amerika, waaronder Florida, New York, en Californië, evenals in meer dan 3.700 gemeenten, provincies en steden binnen 49 van de 50 Verenigde Staten, in alle provincies van Canada en in heel Europa en Azië, inclusief implementaties binnen meerdere dichtbevolkte staten in India.

Over Everbridge

Everbridge, Inc. (NASDAQ: EVBG) is een wereldwijd softwarebedrijf dat bedrijfssoftwaretoepassingen levert die de operationele reactie van organisaties op kritieke gebeurtenissen automatiseren en versnellen om mensen veilig te houden en bedrijven te laten draaien (Keep People Safe and Businesses Running™). Tijdens bedreigingen voor de openbare veiligheid, zoals situaties rond actieve schutters, terroristische aanslagen of zware weersomstandigheden, evenals kritieke bedrijfsgebeurtenissen zoals IT-storingen, cyberaanvallen of andere incidenten zoals productterugroepacties of onderbrekingen van de toeleveringsketen, vertrouwen meer dan 5.600 klanten wereldwijd op het Critical Event Management Platform van het bedrijf om snel en betrouwbaar informatie over bedreigingen te verzamelen en te beoordelen, degenen die risico lopen en hulpverleners te lokaliseren, de uitvoering van vooraf gedefinieerde communicatieprocessen te automatiseren door de veilige levering aan meer dan 100 verschillende communicatiemodaliteiten, en de voortgang te volgen bij het uitvoeren van reactieplannen. Everbridge bedient acht van de tien grootste Amerikaanse steden, negen van de tien grootste in de VS gevestigde investeringsbanken, 47 van de 50 drukste Noord-Amerikaanse luchthavens, negen van de tien grootste wereldwijde adviesbureaus, acht van de tien grootste wereldwijde autofabrikanten, negen van de tien grootste in de VS gevestigde zorgverleners en zeven van de tien grootste technologiebedrijven ter wereld. Everbridge is gevestigd in Boston en heeft daarnaast kantoren in 20 steden over de hele wereld. Ga voor meer informatie naar www.everbridge.com

Opmerking betreffende uitspraken met betrekking tot de toekomst

Dit persbericht bevat ‘uitspraken met betrekking tot de toekomst’ in de zin van de ‘veilige haven’-bepalingen van de Private Securities Litigation Reform Act van 1995, inclusief maar niet beperkt tot, uitspraken met betrekking tot de verwachte kansen en trends voor groei in onze kritische communicatie- en bedrijfsveiligheidstoepassingen en onze algehele activiteiten, onze marktkansen, onze verwachtingen met betrekking tot de verkoop van onze producten, ons doel om marktleiderschap te behouden en de markten waarin we concurreren om klanten uit te breiden, en de verwachte impact op financiële resultaten. Deze uitspraken met betrekking tot de toekomst worden gedaan op de datum van dit persbericht en waren gebaseerd op de huidige verwachtingen, schattingen, voorspellingen en projecties, evenals de overtuigingen en veronderstellingen van het management. Woorden als ‘verwachten,’ ‘anticiperen,’ ‘moeten,’ ‘geloven,’ ‘doel,’ ‘projecteren,’ “doelstellingen,’ ‘schatten,’ ‘potentieel,’ ‘voorspellen,’ ‘kunnen,’ ‘zullen,’ ‘konden,’ ‘van plan zijn,’ variaties van deze termen of het negatieve equivalent van deze termen en soortgelijke uitdrukkingen zijn bedoeld om deze uitspraken met betrekking tot de toekomst te identificeren. Uitspraken met betrekking tot de toekomst zijn onderhevig aan een aantal risico’s en onzekerheden, waarvan vele factoren of omstandigheden omvatten die buiten onze controle liggen. Onze werkelijke resultaten kunnen wezenlijk verschillen van die vermeld of geïmpliceerd worden in uitspraken met betrekking tot de toekomst vanwege een aantal factoren, waaronder maar niet beperkt tot: het vermogen van onze producten en diensten om te presteren zoals bedoeld en om te voldoen aan de verwachtingen van onze klanten; ons vermogen om bedrijven en activa die we kunnen overnemen met succes te integreren; ons vermogen om nieuwe klanten aan te trekken en de verkoop aan bestaande klanten te behouden en te verhogen; ons vermogen om de verkoop van onze Mass Notification-toepassing te verhogen en/of ons vermogen om de verkoop van onze andere toepassingen te verhogen; ontwikkelingen in de markt voor gerichte en contextueel relevante kritische communicatie of de daarbij behorende regelgevingsomgeving; onze schattingen van marktkansen en prognoses van marktgroei kunnen onnauwkeurig blijken te zijn; we zijn historisch gezien niet consistent winstgevend geweest en zullen in de toekomst mogelijk geen winstgevendheid behalen of behouden; de lange en onvoorspelbare verkoopcycli voor nieuwe klanten; de aard van ons bedrijf stelt ons bloot aan inherente aansprakelijkheidsrisico’s; ons vermogen om gekwalificeerd personeel aan te trekken, te integreren en te behouden; ons vermogen om succesvolle relaties te onderhouden met onze channelpartners en technologiepartners; ons vermogen om onze groei effectief te beheren; ons vermogen om te reageren op concurrentiedruk; mogelijke aansprakelijkheid met betrekking tot privacy en beveiliging van persoonlijk identificeerbare informatie; ons vermogen om onze intellectuele eigendomsrechten te beschermen, en de andere risico’s beschreven in onze risicofactoren die worden besproken in de deponeringen bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (‘SEC’), inclusief maar niet beperkt tot ons jaarverslag op Formulier 10-K voor het jaar dat eindigde op 31 december 2020, ingediend bij de SEC op 26 februari 2021. De uitspraken met betrekking tot de toekomst in dit persbericht geven onze standpunten weer op de datum waarop ze worden gedaan. Wij zijn niet van plan om en verplichten ons niet tot het bijwerken of herzien van uitspraken met betrekking tot de toekomst, hetzij als gevolg van nieuwe informatie, toekomstige gebeurtenissen of anderszins. Deze uitspraken met betrekking tot de toekomst dienen niet te worden gezien alsof het gaat om onze standpunten vanaf een datum na de datum van dit persbericht.

Alle namen van Everbridge-producten zijn gedeponeerde handelsmerken van Everbridge, Inc. in de VS en in andere landen. Alle overige genoemde product- en bedrijfsnamen zijn het eigendom van de respectieve eigenaars.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Everbridge:
Jeff Young

Media Relations

jeff.young@everbridge.com
781-859-4116

Joshua Young

Investor Relations

joshua.young@everbridge.com
781-236-3695

Check out our twitter: @NewsNovumpr