10:00 uur 17-03-2021

Kaye lanceert LabWatch® IoT – Een intelligent, Cloud Based Monitoring / Alarmeringssysteem ontworpen om kritieke GxP-producten te beschermen en de veiligheid van patiënten te waarborgen

PFORZHEIM, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– Continuous Monitoring in Life Sciences heeft de Cloud bereikt, en met het gebruik van Big Data, presenteert Kaye nu gebruikersconnectiviteit die de concurrentie overtreft. Voortbouwend op de erfenis van Kaye’s Labwatch Pro systeem, brengt LabWatch IoT connectiviteit, beveiliging, data toegang en analyse naar een nieuw niveau.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20210317005021/nl/

Kaye LabWatch® IoT – Complete Cloud Monitoring Solution (Photo: Kaye)

Kaye LabWatch® IoT – Complete Cloud Monitoring Solution (Photo: Kaye)

“Speciaal ontworpen voor GxP en 21 CFR Part 11 compliance, maakt Kaye LabWatch IoT Cloud vereenvoudiging van de IT-infrastructuur mogelijk,” zegt Kaye’s Product Manager Jon Aldous. “De vermindering van systeemhardware is een enorme kostenbesparing, en door alle omgevingsmetingen in de cloud te laten beheren – in tegenstelling tot zelf gehoste systemen, zorgt de continue 24/7 toegang op afstand tot gegevens door de clouds, ervoor dat monitoring en alarmering nooit zullen falen.”

Met de cloud krijgen gebruikers onmiddellijk toegang tot gegevens via mobiliteit – alarm message boards, e-mail, SMS en spraakdiensten die onmiddellijke toegang bieden tot real-time gegevens van hun kritische processen en producten. Er is geen ondervraging meer nodig – de informatie wordt allemaal visueel gepresenteerd aan de gebruiker zodat deze direct actie kan ondernemen.

“Faciliteiten kunnen optimaal profiteren van de Artificial Intelligence modules binnen LabWatch IoT waardoor teams omgevings- of sensorstoringen kunnen voorspellen” zegt Aldous – “Na het leren van de hartslagen van individuele kamers of vriezers, kan LabWatch IoT defecte items voorspellen – en dus tijd en geld besparen door het plannen van vereist onderhoud, en het risico op verloren product te verminderen.”

Met behulp van Kaye’s redundante bekabelde of draadloze sensoroplossingen, of een OPC-conforme transmitter, worden gegevens rechtstreeks naar de GxP Cloud gestuurd, via veilige en versleutelde connectiviteit. Hier geeft de verhoogde flexibiliteit om volledige toegang te krijgen tot views, alerts en rapporten, vanuit elke browser – mobiel of vast – de gebruiker de vrijheid om echt inzicht te krijgen in de monitoring condities van hun installatie.

Deze nieuwste release van het LabWatch IoT monitoring systeem, is een verdere aanvulling op de Kaye’s Validatie en Koude Keten producten, en zet de volgende stap in big data / IOT en de inherente analyse mogelijkheden.

Voor informatie over het product kunt u terecht op https://www.kayeinstruments.com/en/labwatch-iot

Over Kaye

Al meer dan zestig jaar loopt Kaye voorop in hoognauwkeurige procesmeting, voor toepassingen van thermische procesvalidatie en milieu- en koelketenbewaking, tot sensorkalibratie. https://www.kayeinstruments.com

Kaye is een dochteronderneming van Amphenol Corporation.

Contacts

Bernard Haid; Account Manager

E-Mail: Bernard.Haid@amphenol-sensors.com

Nicole Rauenbühler; Global Marketing Manager

E-Mail: news@amphenol-sensors.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr