00:05 uur 03-02-2021

Virtueel naar live-fire: InVeris Training Solutions nodigt IDEX 2021-deelnemers uit om zijn ongeëvenaarde militaire trainingsportfolio te ervaren

SUWANEE, Georgia, VS–(BUSINESS WIRE)– InVeris Training Solutions, de toonaangevende leverancier van geïntegreerde trainingsproducten en -diensten voor live-fire- en virtuele wapens voor strijdkrachten en wetshandhaving, toont een breed scala aan innovatieve oplossingen bij twee stands tijdens de tweejaarlijkse International Defence Exhibition and Conference in het Abu Dhabi National Exhibition Centre (ADNEC) in de VAE, van 21-25 februari 2021. IDEX wordt de eerste grote internationale vakbeurs van InVeris na de rebranding in oktober 2020 van Meggitt Training Systems.

“Dankzij een nieuw, dynamisch eigenaarschap is InVeris Training Solutions nu beter dan ooit gepositioneerd om superieure interne militaire en wetshandhavingsexpertise te leveren, gecombineerd met lokale ondersteuning in ons hele portfolio”, zei Andrea Czop, vicepresident strategie, verkoop en marketing. “Onze geavanceerde virtuele, live-fire- en geïntegreerde oplossingen kunnen het Midden-Oosten en andere strijdkrachten helpen zich beter voor te bereiden om onmiddellijk actie te ondernemen om opkomende en evoluerende bedreigingen te bestrijden.”

Het bedrijf zal in 2021 opnieuw dubbel aanwezig zijn op IDEX. Bij stand # 02-A01 zal InVeris zijn uitgebreide live-fire-portfolio presenteren, inclusief modellen van drie belangrijke producten: De GranTrap™ gegranuleerde rubberen kogelval, schiethuis geoptimaliseerd voor tactische training (SHOTT™) tactische omgeving voor training van kritische vaardigheden, en Road Range™ zelfstandige trainingsfaciliteit voor verplaatsbare wapens. Richtsystemen zullen ook een prominente plaats innemen, waaronder de XWT, het eerste draadloze 360-graden draaibare systeem voor het terughalen van doelwitten in de branche, evenals het multifunctioneel stationair infanteriedoel (Multi-Function Stationary Infantry Target, MF-SIT) die kunnen reageren op treffers of een voorgeprogrammeerd scenario, zodat cursisten niet anticiperen op gerichte acties. Ten slotte biedt het LOMAH (locatie van missers en treffers)-systeem de informatie die nodig is om het groeperen van schoten en het op nul zetten van wapens effectiever weer te geven, wat resulteert in een verbeterde schietvaardigheid. In combinatie met een verscheidenheid aan schietbanen en controlesystemen kan geen enkel ander bedrijf een vergelijkbare totale schietbaanoplossing bieden.

Bij de stand van de International Golden Group (# 04-C20) zal InVeris het FATS® 180MIL simulatietrainingssysteem tonen dat gebruikers in actie brengt, onder realistische druk met behoud van situationeel bewustzijn. Het systeem maakt gebruik van dezelfde zeer betrouwbare ballistische motor die is gevalideerd door het Amerikaanse leger, het marinekorps en andere militaire klanten. De FATS 180MIL op IDEX wordt aangevuld met een selectie gesimuleerde wapens, waaronder het draadloze M249 BlueFire®, M24 Scherpschuttersgeweer (Remington 700), M4 BlueFire, Glock 17 BlueFire en AK-47. FATS is al meer dan drie decennia de leider op het gebied van virtuele training en dient als registratiesysteem voor de NAVO-strijdkrachten en andere bondgenoten, samen met wetshandhavingsafdelingen over de hele wereld. De FATS 180MIL en 300MIL zijn het nieuwste aanbod van InVeris op deze markt.

Om tijdens IDEX 2021 met een InVeris-vertegenwoordiger te spreken, bezoekt u een van de bovenstaande stands of maakt u een afspraak op https://inveristraining.com/about-inveris-training-solutions/request-a-meeting-with-inveris/.

Over InVeris Training Solutions

InVeris Training Solutions combineert een flexibele aanpak met een ongeëvenaarde expertise in trainingstechnologie om op maat gemaakte, geavanceerde, eersteklas trainingsoplossingen te ontwerpen en te leveren die militaire, wetshandhavende, particuliere en commerciële klanten veilig, voorbereid en gereed houden om te dienen – Because Seconds Matter™. Met een portfolio van door technologie ondersteunde trainingsoplossingen en een team van 400 medewerkers die gedreven zijn om te innoveren, is InVeris Training Solutions de wereldleider in geïntegreerde trainingsoplossingen voor vuurwapens en virtuele wapens. Met zijn legendarische bedrijven, FATS® en Caswell, heeft InVeris Training Solutions meer dan 15.000 schietbanen voor vuurwapens en 7.500 virtuele systemen wereldwijd opgezet gedurende zijn 90-jarige geschiedenis. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Suwanee, Georgia, VS en werkt, vanuit vestigingen op vijf continenten, samen met klanten in de VS en de rest van de wereld.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Michelle Henderson

Director of Marketing

InVeris Training Solutions

+1-678-288-1090

michelle.henderson@inveristraining.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr