15:58 uur 07-10-2020

Meggitt Training Systems kondigt de wijziging van de bedrijfsnaam in InVeris-trainingsoplossingen aan

SUWANEE, Georgia, VS–(BUSINESS WIRE)– Meggitt Training Systems (het “Bedrijf”), de wereldleider in geïntegreerde trainingsoplossingen voor vuurwapens en virtuele wapens voor militaire en rechtshandhavingsklanten, heeft vandaag met onmiddellijke ingang zijn nieuwe naam, InVeris Training Solutions, bekendgemaakt. “InVeris” impliceert inzicht en waarheid. De naamswijziging weerspiegelt de trots van het bedrijf om achter de dapperste, best opgeleide mannen en vrouwen over de hele wereld te staan en om uitgebreide trainingsoplossingen te bieden die hen voorbereiden om in een oogwenk actie te ondernemen om de gemeenschappen en landen die ze dienen te beschermen. Het hoofdkantoor van het bedrijf blijft in Suwanee, Georgia, VS en werkt, vanuit vestigingen op vijf continenten, samen met klanten in de VS en de rest van de wereld.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20201007005654/nl/

“In de afgelopen maanden hebben we een zeer grondige en doordachte oefening ondernomen om onze naam en ons merk beter af te stemmen op onze waarden in dienst van veiligheid”, zei Andrea Czop, Vice President Strategie, verkoop en marketing. “InVeris staat voor vertrouwen en integriteit, waarden die centraal staan bij onze klanten en waar we elke dag naar leven. Onze klanten geven alles, en we zijn vereerd en trots om degenen die ons beschermen van dienst te zijn met topkwaliteit. Omdat we weten dat wanneer onze klanten zijn voorbereid en hun mensen veilig zijn, we allemaal veilig blijven.”

Als onderdeel van de naamswijziging heeft InVeris Training Solutions ook een nieuw logo, bedrijfskleuren en website geïntroduceerd, InVerisTraining.com. Het bedrijf behoudt zijn eigendom van zijn oude merken, FATS® en Caswell Technologies, de pioniers in de branche op het gebied van trainingen met respectievelijk virtuele en vuurwapens.

Czop vervolgde: “Nu we een nieuwe groeifase ingaan op de Amerikaanse en internationale markten, blijft onze toewijding aan onze medewerkers, klanten en partners onze topprioriteit. We hebben onze klanten altijd ondersteund met kwaliteitsproducten, bewezen innovaties en toegewijde ondersteuning. We zullen dat blijven doen terwijl we verdergaan.”

InVeris Training Solutions combineert een flexibele aanpak met een ongeëvenaarde expertise in trainingstechnologie om op maat gemaakte, geavanceerde trainingsoplossingen te ontwerpen en te leveren die militaire, wetshandhavende, en particuliere en commerciële klanten veilig, voorbereid en gereed houden om te dienen – Because Seconds Matter™. Het bedrijf heeft in zijn 90-jarige geschiedenis wereldwijd meer dan 15.000 schietbanen voor vuurwapens en 5.100 virtuele trainingssystemen opgezet, en het is het geregistreerde simulatie-trainingsprogramma voor binnenlandse en internationale strijdkrachten. De geavanceerde trainingsoplossingen van het bedrijf bereiden klanten in meer dan 55 landen voor om de gemeenschappen die ze dienen op een veilige manier te beschermen.

Meer informatie is te vinden op InVerisTraining.com.

Over InVeris Training Solutions

InVeris Training Solutions combineert een flexibele aanpak met een ongeëvenaarde expertise in trainingstechnologie om op maat gemaakte, geavanceerde, eersteklas trainingsoplossingen te ontwerpen en te leveren die militaire, wetshandhavende, particuliere en commerciële klanten veilig, voorbereid en gereed houden om te dienen – Because Seconds Matter™. Met een portfolio van door technologie ondersteunde trainingsoplossingen en een team van meer dan 400 medewerkers die gedreven zijn om te innoveren, is InVeris Training Solutions de wereldleider in geïntegreerde trainingsoplossingen voor vuurwapens en virtuele wapens. Met zijn legendarische bedrijven, FATS® en Caswell, heeft InVeris Training Solutions meer dan 15.000 schietbanen voor vuurwapens en 5.100 virtuele systemen wereldwijd opgezet gedurende zijn 90-jarige geschiedenis. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Suwanee, Georgia, VS en werkt, vanuit vestigingen op vijf continenten, samen met klanten in de VS en de rest van de wereld.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact:

Michelle Henderson

Director of Marketing

InVeris-trainingsoplossingen

678-288-1090

michelle.henderson@inveristraining.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr