04:03 uur 21-01-2021

Next Private: overdracht van aandelen Altice Europe

AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)– Dit is een gezamenlijk persbericht van Next Private B.V. (‘Next Private‘) en Next Alt S.à r.l. (‘Next Alt‘), overeenkomstig de bepalingen van Artikel 13, lid 1 en 2 van het Besluit openbare biedingen Wft, in verband met het openbaar bod van Next Private op alle uitgegeven en uitstaande gewone aandelen A en gewone aandelen B in het kapitaal van Altice Europe N.V. (‘Altice Europe‘). Dit persbericht vormt geen aanbod of uitnodiging tot het doen van een aanbod om effecten te kopen of erop in te schrijven. Elk aanbod zal alleen worden gedaan door middel van het biedingsbericht van 24 november 2020 (het ‘Biedingsbericht‘). Dit persbericht is niet bestemd voor vrijgave, publicatie of distributie, geheel noch gedeeltelijk, direct noch indirect, in of naar enig rechtsgebied waarin een dergelijke vrijgave, publicatie of distributie onwettig zou zijn.

Vandaag heeft BidFair Luxembourg S.à r.l. 150.700.000 gewone aandelen A in het kapitaal van Altice Europe (de ‘Aandelen‘) uitgekeerd aan haar enige aandeelhouder Next Alt en Next Alt heeft vervolgens de Aandelen – door middel van een uitgiftepremie – bijgedragen aan haar volledige dochteronderneming Next Private. Next Alt en Next Private hebben geen enkele vergoeding betaald in ruil voor de uitkering en de daaropvolgende inbreng van de Aandelen, noch heeft Next Private aandelen in haar kapitaal uitgegeven in ruil voor de inbreng van de Aandelen.

Op de datum hiervan:

  • bezit Next Private 340.226.447 gewone aandelen A en 167.660.043 gewone aandelen B in het kapitaal van Altice Europe, wat overeenkomt met ongeveer 76,21% van het geplaatste aandelenkapitaal van Altice Europe; en
  • bezit Next Alt 81.238.465 gewone aandelen A in het kapitaal van Altice Europe, wat overeenkomt met ongeveer 1,37% van het geplaatste aandelenkapitaal van Altice Europe, waarvan er 35.000.000 onderworpen zijn aan een gebruiksrecht (zoals beschreven in paragraaf 6.9 en 6.10 (c) van het Biedingsbericht).

Over Next Private

Next Private en zijn enige aandeelhouder Next Alt zijn eigendom van en worden beheerd door de heer Patrick Drahi, de oprichter en meerderheidsaandeelhouder van Altice Europe.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Investor Relations:

Next Private B.V.

Dennis Okhuijsen

Manager

contact@nextprivate.net

Check out our twitter: @NewsNovumpr