14:56 uur 12-01-2021

Ontdek China’s buitengewone culturele erfgoedlocaties en natuurwonderen

SHANGHAI– (BUSINESS WIRE) – Sinds het begin van de beschaving heeft de mens vele ongelooflijke herkenningspunten gecreëerd, terwijl de natuur en de tijd de omgeving hebben gevormd tot adembenemende vormen. Een land dat rijk is aan cultureel erfgoed en natuurlijke wonderen is China. Van de majestueuze oude stad Liangzhu tot de berg Fanjing en de berg Wuyi, hier onthullen we enkele van de meest opmerkelijke plekken van China die erom vragen ontdekt te worden. Wees getuige van hun schoonheid op YouTube.

 Liangzhu oude stad

De oude stad Liangzhu in de provincie Zhejiang staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en biedt een kijkje in het historische verleden van China. De uitgestrekte archeologische vindplaats die 5.000 jaar oud is, beslaat 3,66 km en omvat een paleisachtig complex met begraafplaatsen, graanschuren en geavanceerde waterwegen. Nabij de ruïnes is een museum waar relikwieën te zien zijn en het verleden van China verder kan worden verkend. Om Liangzhu te beschermen, patrouilleren UAV’s met teledetectie op het terrein om het veilig te houden, terwijl het verkeer in het gebied is afgenomen.

Discovering China’s Extraordinary Cultural Heritage Sites and Natural Wonders

SHANGHAI–(BUSINESS WIRE)– Since the dawn of civilization, man has created many incredible landmarks, while nature and time have shaped the environment into breath-taking forms. One country that is rich with cultural heritage sites and natural wonders is China. From the majestic ancient city of Liangzhu to Mount Fanjing and Mount Wuyi, here we reveal some of China’s most remarkable places of beauty that beg to be explored. Witness them in their beauty on YouTube.

Liangzhu Ancient City

A UNESCO World Heritage Site, the ancient city of Liangzhu in Zhejiang Province offers a window into China’s historic past. Dating back 5,000 years, the sprawling archaeological site spanning 3.66 km comprises a palatial complex with cemeteries, granaries and sophisticated waterways. Near the ruins is a museum where relics can be witnessed and China’s past can be explored further. To protect Liangzhu, remote sensing UAVs patrol the site to keep it safe, while traffic has been reduced in the area.

Mount Fanjing

Piercing the skies of Tongren in Guizhou Province, Mount Fanjing is the summit of the Wuling Mountain Range. A UNESCO World Natural Heritage Site, the rocky peak is known for its unique tropical ecosystem and magnificent biodiversity with 800 plant species. From the beautiful Dove tree and Chinese tulip tree to the Guizhou golden monkeys unique to the area, Mount Fanjing bursts with wildlife. To conserve this amazing ecosystem, China has encouraged sustainable local socio-economic development to achieve a balance between protection and development.

Mount Wuyi

Dotted with ancient temples and monasteries and sliced up by a winding emerald river, Mount Wuyi in Fujian Province is a sight to behold. A UNESCO World Cultural & Natural Heritage Site, this spiritual place gave birth to the ancient Min culture and Zhu Zi Neo-Confucianism. China goes to great lengths to conserve Mount Wuyi, using technology to monitor data, regulate fishing and keep ecological equilibrium.

China is deeply committed to taking measures to protect its beautiful natural and cultural heritage sites. Preserving these wonders will continue their legacy for generations to come and are of great significance for the rest of the world. Indeed, it’s all of mankind’s responsibility to conserve the planet’s marvels and this mission should be undertaken for the benefit of all.

Contacts

Linguitronics Co., Ltd.

Brooks Young

info_cn@linguitronics.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr