15:29 uur 20-11-2020

Het 2e World Science and Technology Development Forum – Een futuristische stap naar wereldwijd vertrouwen, samenwerking en ontwikkeling in wetenschap en technologie voor het welzijn van de mensheid

BEIJING– (BUSINESS WIRE) – Wetenschap en technologie zijn altijd cruciale elementen geweest voor de ontwikkeling en het welzijn van de mensheid. De wereldwijde samenwerking op het gebied van wetenschap en technologieontwikkeling is in dit huidige tijdperk hard nodig. “Het 2e Wereldforum voor Wetenschap en Technologie Ontwikkeling” werd gehouden in Peking, China van 8 november tot 9 november 2020, met als thema “Vertrouwen, Samenwerking en Ontwikkeling”.

Gerenommeerde academici en experts van meerdere internationale organisaties, presidenten van universiteiten en leiders van technologiebedrijven woonden het forum bij om de toekomstige trends, kansen en uitdagingen van wereldwijde technologische ontwikkeling te bespreken. Meer dan 200 vertegenwoordigers van academische verenigingen, gerenommeerde bedrijven, universiteiten en onderzoeksinstellingen in China woonden ook het forum bij en hielden toespraken.

The 2nd World Science and Technology Development Forum – A Futuristic Step towards Global Trust, Collaboration, and Development in Science and Technology for the Well-Being of Mankind

BEIJING–(BUSINESS WIRE)– Science and technology have always been crucial elements for mankind’s development and well-being. The global collaboration in science and technology development is much needed in this current era. “The 2nd World Science and Technology Development Forum” was held in Beijing, China from Nov. 8 to Nov. 9, 2020, with the theme focusing on “Trust, Cooperation, and Development”.

This press release features multimedia. View the full release here: https://www.businesswire.com/news/home/20201120005489/en/

The 2nd World Science and Technology Development Forum – A Futuristic Step towards Global Trust, Collaboration, and Development in Science and Technology for the Well-Being of Mankind (Photo: Business Wire)

The 2nd World Science and Technology Development Forum – A Futuristic Step towards Global Trust, Collaboration, and Development in Science and Technology for the Well-Being of Mankind (Photo: Business Wire)

Renowned academicians and experts of multiple international organizations, presidents of universities, and leaders of tech companies attended the forum to discuss the future trends, opportunities, and challenges of global technological development. More than 200 representatives from academic associations, reputable companies, universities, and research institutions in China also attended the forum and gave speeches.

The keynote speeches and high-level dialogues in the event focused on four major topics including:

  • Scientific and technological revolution and the evolution of human civilization.
  • Regional innovation and innovation policy environment.
  • Digital economy and inclusive growth.
  • Technological ethics and scientific culture.

The forum promoted the integration of technology and the economy, as well as technological transaction services, so that technological innovation can help promote the sustainable development of mankind. To fulfill the goal of the forum for the joint creation of an international dialogue platform, the videos of “The 2nd World Science and Technology Development Forum” have been placed on YouTube.

The forum received acknowledgment and support from UNESCO, the World Federation of Engineering Organizations, the International Science Council, and the Japan Science and Technology Agency.

The World Science and Technology Development Forum has become an important venue for China’s plans and implementation of technological innovation, promotion of science and technology exchanges across the world, overcoming difficulties through collaboration, and joint advancement.

Contacts

Linguitronics Co., Ltd.

Chuang Ling

info_cn@linguitronics.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr