13:39 uur 23-11-2020

airBaltic benoemt Jetcraft Commercial in het grootste enkele mandaat tot nu toe

LONDEN– (BUSINESS WIRE) – Jetcraft Commercial, de commerciële vliegtuigdivisie van de wereldwijde vliegtuighandelsmaatschappij Jetcraft, is behouden om de onderhuur van 11 Dash 8-400 NextGen-vliegtuigen van airBaltic exclusief op de markt te brengen.

Na het besluit van de Letse luchtvaartmaatschappij om haar vloot uitsluitend op de Airbus A220 te richten, biedt Jetcraft Commercial een onmiddellijke onderhuur aan van 11 van de in totaal 12 vermelde vliegtuigen.

Raphael Haddad, President van Jetcraft Commercial, zegt: “We zijn er trots op airBaltic te steunen bij zijn beslissing over de toekomst van zijn vloot, en kijken ernaar uit om deze vliegtuigen in de commerciële leasemarkt te plaatsen.

“Met expertise in het faciliteren van complexe transacties tussen meerdere partijen en regio’s, is Jetcraft Commercial goed geplaatst om de commerciële luchtvaartgemeenschap te ondersteunen, inclusief het structureren van vliegtuigfinanciering en leasing. Ons wereldwijde, dynamische team beschikt over de middelen en staat klaar om dit, ons grootste afzonderlijke mandaat tot nu toe, uit te voeren.”

airBaltic Appoints Jetcraft Commercial in Largest Single-mandate to Date

LONDON–(BUSINESS WIRE)– Jetcraft Commercial, the commercial aircraft division of global aircraft trading firm Jetcraft, has been retained to exclusively market the sub-lease of 11 Dash 8-400 NextGen aircraft from airBaltic.

Following the Latvian airline’s decision to focus its fleet solely on the Airbus A220, Jetcraft Commercial will offer an immediate sub-lease of 11 out of a total 12 aircraft listed.

Raphael Haddad, President, Jetcraft Commercial, says: “We are proud to support airBaltic in its decision on the future of its fleet, and look forward to securing placement for these aircraft in the commercial leasing market.

“With expertise in facilitating complex transactions across multiple parties and regions,  Jetcraft Commercial is well-placed to support the commercial airline community, including structuring aircraft financing and leases. Our global, dynamic team is well-resourced and ready to execute this, our largest single-mandate to date.”

Jetcraft Commercial launched in 2015, capitalizing on Jetcraft’s existing worldwide presence and experience to offer clients an agile partner within the commercial aircraft sales and leasing community. The division has expedited numerous transactions and doubled its sales team since inception, including the addition of Managing Director of Aviation Finance, Marc Meloche.

With a diverse inventory, featuring aircraft from Airbus, Boeing, Bombardier, De Havilland Canada, Embraer and others, Jetcraft Commercial has a proven record of procuring and placing commercial aircraft worldwide. To view all listings please visit: www.jetcraft.com/inventory/commercial/

ENDS

About Jetcraft Commercial

Jetcraft Commercial is the commercial aircraft division of global aviation trading firm Jetcraft, supporting airlines and operators in the fields of buying, selling, leasing, marketing and financing their aircraft. With an unmatched network and team of sales and marketing executives in every major market across the world, Jetcraft Commercial is a nimble and dedicated partner within the commercial aircraft sales and leasing community and is uniquely able to offer the value, choice and flexibility that the world’s best companies demand.

For more information, please visit www.jetcraft.com/inventory/commercial

About Jetcraft

Jetcraft is the leader in international aircraft sales, marketing and ownership strategies, managing and maintaining over 20 regional offices globally. The company’s unparalleled success over more than 55 years in business aviation has earned it a world-class reputation, along with an exceptional customer base, a wide network of connections and one of the largest inventories within the industry.

For more information, please visit www.jetcraft.com

Contacts

Michaela Wilkins

8020 Communications

+44 (0)1483 366419

Email: jetcraft@8020comms.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr