17:48 uur 19-11-2020

Bacardi neemt revolutionair bedrijf voor voorgemixte cocktails over

  • Iedereen heeft nu toegang tot hoogwaardige cocktails, nu TAILS® onderdeel is geworden van de Bacardi-groep
  • Gebruiksvriendelijke, hoogwaardige cocktailoplossing die op schaal beschikbaar is voor de volledige hospitality-industrie
  • Zodra de horeca weer opengaat, biedt TAILS toegang tot hoogwaardige cocktails en een waardevolle nieuwe inkomstenstroom

HAMILTON, Bermuda–(BUSINESS WIRE)– Bacardi Limited, het grootste familiebedrijf ter wereld voor sterke drank, heeft vandaag aangekondigd dat het 100% eigenaar is geworden van TAILS, het bedrijf dat hoogwaardige en voorgemixte cocktails biedt. De aankondiging is een voortzetting van de succesvolle relatie tussen de twee bedrijven sinds Bacardi in 2018 een minderheidsaandeel in TAILS had genomen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20201119006038/nl/

Bacardi acquires TAILS premium pre-batched cocktail company (Photo: Business Wire)

Bacardi acquires TAILS premium pre-batched cocktail company (Photo: Business Wire)

Sinds de oprichting in Londen, 10 jaar geleden, is TAILS de pionier geweest in een handige aanpak voor het serveren van hoogwaardige cocktails in cafés, restaurants en in de hospitality- en evenementenindustrie. TAILS-cocktails worden gemaakt met behulp van het Bacardi-portfolio hoogwaardige merken en vervolgens voorgemixt in flessen of voor de tap, zodat barmedewerkers altijd en overal gemakkelijk, snel, consistent en in grote hoeveelheden heerlijke cocktails kunnen serveren.

“De missie van TAILS is altijd geweest om hoogwaardige cocktails toegankelijker te maken voor mensen, of dat nu in de lokale pub of bij een muziekfestival is”, zegt TAILS-oprichter Nick Wall. “Ik weet dat Bacardi net zoveel gelooft in deze missie als ikzelf en het is meer dan dat, ze maken ook heerlijke drank. Daarom vormen hun merken het kloppend hart van TAILS-cocktails en is dit het perfecte bedrijf om het volgende hoofdstuk voor TAILS te schrijven.”

“De hospitality-industrie heeft met ongekende uitdagingen te maken, maar vergis u niet, onze merken zijn groot geworden in cafés en de horeca blijft een prioriteit voor Bacardi”, zegt Mahesh Madhavan, CEO van Bacardi Limited. “We bieden cafés en restaurants alle steun bij het overwinnen van deze crisis, inclusief intelligente oplossingen die ze helpen bij het creëren van business en winst. TAILS is een perfect voorbeeld. TAILS opent een wereld aan hoogwaardige cocktails voor cafés die dit anders nooit zouden hebben overwogen en het opent tegelijkertijd een nieuwe inkomstenbron op het moment dat ze deze het hardst nodig hebben.”

Het TAILS-aanbod klassieke en moderne cocktails wordt volledig gemaakt van Bacardi-merken en zijn een reflectie van een bedrijf dat continu het productaanbod aanpast om voorop te blijven lopen in de laatste consumententrends. Het TAILS-aanbod bestaat uit de klassieke en bessenmojito, beiden gemaakt met BACARDĺ®-rum; de passievrucht- en espresso-martini-cocktails, bieden gemaakt met 42BELOW®-wodka; en de Garden Spritz, gemaakt met BOMBAY®-gin.

Sinds de overname van een minderheidsaandeel door Bacardi, 2 jaar geleden, is TAILS gegroeid van het Verenigd Koninkrijk naar 10 andere markten in West-Europa, en de rest zal spoedig volgen.

Drink altijd met mate

Over Bacardi

Bacardi Limited, ‘s werelds grootste particuliere onderneming voor gedistilleerde dranken, produceert en verkoopt een scala aan internationaal erkende sterke dranken en wijnen. Het Bacardi Limited-merkenportfolio bestaat uit meer dan 200 merken en labels, inclusief BACARDÍ®-rum, GREY GOOSE®-wodka, PATRÓN®-tequila, DEWAR’S® geblende Schotse whisky, BOMBAY SAPPHIRE®-gin, MARTINI®-vermout en sprankelende wijnen, CAZADORES® 100% blauwe agavetequila en andere toonaangevende en opkomende merken zoals WILLIAM LAWSON’S® Schotse whisky, ST-GERMAIN® vlierbloesemlikeur en ERISTOFF®-wodka. Het familiebedrijf Bacardi Limited werd meer dan 158 jaar geleden opgericht in Santiago de Cuba en heeft op dit moment meer dan 7.000 werknemers, productiefaciliteiten in 11 landen en verkoopt haar merken in meer dan 170 landen. Bacardi Limited verwijst naar de Bacardi-groep van bedrijven, waaronder Bacardi International Limited. Bezoek www.bacardilimited.com of volg ons op Twitter, LinkedIn of Instagram.

Over TAILS

TAILS maakt hoogwaardige voorgemixte cocktails ten behoeve van consistente kwaliteit en snelle service in de hospitality- en evenementenindustrie. TAILS is opgericht in 2010 en heeft als missie om hoogwaardige cocktails toegankelijker te maken en perfect geserveerde cocktails op schaal aan te leveren. TAILS maakt gebruik van de allerbeste ingrediënten, zoals natuurlijke smaken, sappen en infusies, en heeft een breed aanbod moderne en klassieke cocktails in 1-literflessen en voor de tap. Dit bestaat uit de klassieke en bessenmojito, beiden gemaakt met BACARDĺ®-rum; de passievrucht- en espresso-martini-cocktails, bieden gemaakt met 42BELOW®-wodka; en de Garden Spritz, gemaakt met BOMBAY®-gin. TAILS-cocktails zijn beschikbaar in geselecteerde cafés in 11 markten in West-Europa.

Contacts

Andrew Carney, Directeur Bedrijfscommunicatie Europa, Australië & Nieuw-Zeeland, acarney@bacardi.com
Jessica Merz, Directeur Wereldwijde Bedrijfscommunicatie, jmerz@bacardi.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr