06:50 uur 03-11-2020

Wiwynn EP100 heeft deelgenomen aan het tweede wereldwijde O-RAN ALLIANCE Plugfest met Radisys

TAIPEI, Taiwan–(BUSINESS WIRE)– Wiwynn (TWSE: 6669), een innovatieve aanbieder van cloud-IT-infrastructuur, heeft vandaag aangekondigd dat het bedrijf de test met succes heeft afgerond in het tweede wereldwijde O-RAN ALLIANCE Plugfest. Met de samenwerking van Radisys, de wereldleider op het gebied van open 5G-oplossingen, werkt het Wiwynn® EP100-serverplatform als een O-DU (O-RAN Distributed Unit) en een O-CU (O-RAN Central Unit) in het radiotoegangsnetwerk (RAN) om te voldoen aan de vraag van mobiele operators naar 5G open RAN-architectuur.

In het 5G-tijdperk zijn mobiele operators en leveranciers samengekomen in de O-RAN ALLIANCE om de open RAN-transformatie mogelijk te maken. Deze nieuwe gedesaggregeerde en gevirtualiseerde netwerken worden gebouwd met open source software en white box hardware om te zorgen voor schaalbaarheid, flexibiliteit, betrouwbaarheid en wendbaarheid voor het 5G-netwerk. Verificatie, tests en integratie zijn van cruciaal belang voor het open RAN-ecosysteem om commercieel beschikbare oplossingen te ontwikkelen. De Europese tak van het tweede wereldwijde O-RAN Plugfest, gehost door Tier-1 telecoms, de O-RAN ALLIANCE, en het Telecom Infrastructure Project (TIP), versnelt de ontwikkeling van interoperabiliteit binnen het ecosysteem.

“We zijn verheugd om met Radisys samen te werken om de EP100 van Wiwynn om te zetten in de O-DU, O-CU die dient in de open RAN-architectuur,” aldus Steven Lu, Senior Vice President Product Development bij Wiwynn. “Tijdens het tweede wereldwijde O-RAN Plugfest werd de EP100 van Wiwynn getest in het door Deutsche Telekom gehoste Berlijnse lab. We zijn vastbesloten om verder samen te werken met de gemeenschap en het vermogen van de EP100 in de O-RAN-architectuur te demonstreren om de snelgroeiende markt te bedienen.”

De Radisys O-DU/O-CU-software is robuust, zeer schaalbaar, rijk aan functies en ondersteunt zowel de 5G NR SA- als de NSA-werkingsmodus. Radisys biedt ook 5G Core Network-functies zoals gedefinieerd door 3GPP. Het voldoet aan de 3GPP Release 15- en O-RAN-normen met een sterke roadmap om te evolueren naar Release 16.

De Wiwynn® EP100, een door OCP geïnspireerd OpenEDGE-platform, is een energie-geoptimaliseerd 3U-randsysteem met een diepte van 430 mm. Het is geconfigureerd met vijf 1U-serversledes van halve breedte met één socket. Elke slede ondersteunt één PCIe Gen3 x16 FHHL-acceleratorkaart. Met de integratie van de geavanceerde software van Radisys, dient de EP100 als DU en CU in een opgesplitste open 5G-netwerkarchitectuur. Dit maakt het mogelijk om op flexibele manier netwerkcapaciteit op te schalen, in reactie op de groei van het gebruik van klantverkeer.

Ontdek meer over de vRAN-oplossingen van Wiwynn..

Over Wiwynn

Wiwynn is een innovatieve cloud IT-infrastructuurleverancier van hoogwaardige computer- en opslagproducten, plus rack-oplossingen voor toonaangevende datacenters. Wij investeren agressief in technologieën van de volgende generatie voor optimalisatie van de werklast en de beste TCO (Total Cost of Ownership). Als leverancier van OCP-oplossingen (Open Compute Project) en Platinum-lid neemt Wiwynn actief deel aan geavanceerde computer- en opslagsysteemontwerpen, terwijl de voordelen van OCP voortdurend worden geïmplementeerd in traditionele datacenters.

Ga voor meer informatie naar de website van Wiwynn of neem contact op via sales@wiwynn.com

Volg Wiwynn op Facebook en Linkedin voor het laatste nieuws en markttrends.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

PR-contactpersoon Wiwynn

Bing Wu

Wiwynn Corporation

PR@wiwynn.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr