10:22 uur 08-10-2018

Wiwynn lanceert Intel® Select Solution voor NFVI

TAIPEI, Taiwan–(BUSINESS WIRE)–

NFVI (Network Function Virtualization Infrastructure) sneller en eenvoudiger implementeren

Wiwynn®, een innovatieve leverancier van cloud-IT-infrastructuur voor datacenters, heeft vandaag tijdens het SDN & NFV World Congress 2018 bekendgemaakt dat Wiwynn® SV300G3, een geverifieerde Intel® Select Solution voor NFVI in Red Hat, nu verkrijgbaar is. De oplossing beantwoordt aan de steeds hogere eisen die worden gesteld door NFV- en SDN-workloads die door Communication Service Providers (CoSP’s) worden gebruikt om 5G-technologieën met ultrahoge bandbreedte en ultralage latentie en toepassingen voor edge computing mogelijk te maken. Deze voor NFV geoptimaliseerde oplossing zal CoSP’s helpen de transformatie van hun netwerk en de vernieuwing van hun Central Office-architectuur te versnellen.

Wiwynn SV300G3, een 1U dual-socket server met Intel® Xeon® Platinum-processors, heeft de Intel® Select Solutions-verificatie voor NFVI met Red Hat® doorstaan, die onder andere bestaat uit stresstests en configuratie-afstemming. De high-performance CPU’s met acceleratie door middel van Intel® QuickAssist Technology, in combinatie met optimalisaties door middel van DPDK, maken uitzonderlijke prestaties op het gebied van doorvoer en latentie mogelijk.

“Op de snelgroeiende markt voor 5G en edge computing vormt het vermogen high-performance services met lage latentie en een betrouwbare infrastructuur te leveren de sleutel tot succes,” aldus Steven Lu, Vice President van Product Management bij Wiwynn. “Wiwynn SV300G3 met Intel Select Solutions voor NFVI is volledig geconfigureerd voor het bieden van pakketverwerking met lage latentie voor virtuele netwerktoepassingen. Met de voorgeïntegreerde en geteste oplossing kunnen CoSP’s de implementatie van hun NFVI vereenvoudigen en versnellen en vaart zetten achter de transformatie van hun netwerk.”

“Snelle en betrouwbare implementatie van de infrastructuur vormt de sleutel tot zakelijk succes op de voortdurende veranderende markt van vandaag,” aldus Dan Rodriguez, vice president en general manager van de Communications Infrastructure-divisie van de Data Center Group van Intel. “Intel Select Solutions voor NFVI biedt een versneld traject voor CoSP’s om hun infrastructuur uit te bouwen. Met een gecertificeerde Intel Select Solution stelt Wiwynn haar klanten in staat sneller en eenvoudiger een geoptimaliseerde en flexibele NFVI te ontwerpen en te implementeren, zodat ze hun zakelijke doelstellingen voor de toekomst van 5G vandaag al kunnen verwezenlijken.”

Over Wiwynn
Wiwynn is een innovatieve leverancier van hoogwaardige computer- en opslagproducten voor cloud-IT-infrastructuur, alsmede rackoplossingen voor vooraanstaande datacenters. We investeren voortvarend in de volgende generatie technologieën voor workloadoptimalisatie en aanbevolen werkwijzen. Als OCP (Open Compute Project) Solution Provider en Platinum-lid, neemt Wiwynn actief deel aan het ontwerpen van geavanceerde computer- en opslagsystemen en maakt het bedrijf zich sterk voor de consistente implementatie van de voordelen van OCP in traditionele datacenters.

Ga voor meer informatie naar http://www.wiwynn.com/english/company/news, Facebook, LinkedIn of neem contact op met sales@wiwynn.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

PR
Wiwynn Corporation
Bing Wu
Bing_wu@wiwynn.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr