07:00 uur 23-10-2020

MYAH wint prestigieuze Silmo D’Or Award

Tool voor uitgebreide myopie en behandeling van droge ogen behaalt eerste plaats in categorie materiaal/uitrusting

CAPELLE AAN DEN IJSSEL, Nederland–(BUSINESS WIRE)– Topcon Healthcare, een vooraanstaande aanbieder van medische apparatuur en softwareoplossingen voor de globale oogheelkundige gemeenschap, heeft vandaag bekendgemaakt dat zijn MYAH apparaat voor myopie en behandeling van droge ogen de 2020 Silmo D’Or Award in de categorie materiaal/uitrusting heeft gewonnen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20201022006230/nl/

Topcon Healthcare announced today that its MYAH myopia and dry eye management device has won the 2020 Silmo D’Or Award. (Photo: Business Wire)

Topcon Healthcare announced today that its MYAH myopia and dry eye management device has won the 2020 Silmo D’Or Award. (Photo: Business Wire)

De Silmo D’Or Awards worden elk jaar gepresenteerd om creativiteit in design van optische producten, innovatie en technologie te belonen. Dit jaar vond de jaarlijks ceremonie voor de 27e keer plaats, en werd deze online gehouden en live gestreamd op zaterdag 3 oktober. Het awardcomité erkent met trots vooruitstrevende bedrijven, die producten hebben gelanceerd en de branche ondanks de globale pandemie vooruit blijven helpen.

MYAH werd eerste in de categorie materiaal/uitrusting en werd erkend voor zijn veelzijdigheid, innovatie en gebruiksgemak. De alles-in-een-MYAH biedt alle cruciale instrumenten die nodig zijn om myopiebehandeling te ondersteunen, terwijl de tool ook een zich ontwikkelend platform biedt om droge-ogen-behandeling toe te voegen of uit te breiden.

MYAH omvat corneatopografie, waaronder keratoconusscreening en pupillometrie, axiale lengtemetingen, voortgangsrapporten voor analyse van de werkzaamheid van de behandeling en een veelomvattende suite van droge-ogenbeoordelingstools. Het instrument is compact en gebruikersvriendelijk en werkt snel, om tevredenheid bij de patiënt te verzekeren.

„We zijn geëerd om deze award te krijgen en voor de erkenning van innovatie die dit betekent. MYAH is ideaal om de globale crisis van zowel myopie als droge-ogen-aandoening te bestrijden. Zijn compacte en multimodale veelzijdigheid bewijst Topcon Healthcare’s blijvende toewijding aan oogverzorging. Met MYAH kunnen onze artse gemakkelijk een myopiedienstverlening in hun praktijk op te zetten, patiënten te informeren over de implicaties van myopie en droge-ogen-aandoening, de conditie van hun patiënten te managen en hun dienstenaanbod te ontwikkelen” stelde John Trefethen, Global VP van Product Design & Marketing voor Topcon Healthcare.

Ga voor meer informatie over MYAH naar www.topconmyah.com.

Over Topcon Healthcare

Topcon Healthcare ziet ooggezondheid anders. Onze visie is om aanbieders sterker te maken met slimme en efficiënte technologieën voor verbeterde patiëntenzorg. Om gelijke tred te houden met het voortdurend veranderend landschap van de gezondheidszorgbranche, bieden we de nieuwste geïntegreerde oplossingen, waaronder geavanceerde multimodale beeldvorming, leverancierneutraal datamanagement en baanbrekende technologie voor diagnostiek op afstand.

Als wereldwijdgeoriënteerd bedrijf is Topcon gericht op het ontwikkelen van oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen in de megadomeinen gezondheidszorg, landbouw en infrastructuur. In de gezondheidszorg zijn deze uitdagingen onder meer de toename van oogaandoeningen, stijgende medische kosten, de toegang tot gezondheidszorg en het tekort aan artsen. Door te investeren in door waarde gestuurde innovaties draagt Topcon ertoe bij mensen in staat te stellen van een goede gezondheid en een hoge kwaliteit van leven te genieten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

John Trefethen, MFA

Global Vice President, Marketing & Product Design

Topcon Healthcare

E-mail: jtrefethen@topcon.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr