10:57 uur 31-08-2020

Wondershare UniConverter Versie 12 uitgebracht: Een complete video toolbox – geeft meer kracht

VANCOUVER, British Columbia–(BUSINESS WIRE)– Video’s zijn een essentieel onderdeel geworden van het dagelijks leven, of je nu een officiële presentatie, persoonlijk beeldmateriaal wilt maken of iets dat via sociale netwerken kan worden gedeeld. Tijdens het werken met video’s zijn verschillende bewerkings- en andere functies nodig, zoals conversie, downloaden, opnemen, knippen, bijsnijden, metadata bewerken, compressie en meer. Om al deze taken professioneel uit te voeren, zijn er verschillende bewerkingssoftware beschikbaar en zo’n professionele tool is Wondershare UniConverter. Voorheen bekend als Wondershare Video Converter Ultimate, kwam de nieuwste versie, UniConverter v12, op 8 juli 2020 op de markt. De nieuwste versie heeft een vernieuwde navigatiebalk-gebaseerde interface en claimt drastisch verbeterde prestaties van de “Video Converter” tool te bieden. Kom meer te weten over de tool in de volgende delen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20200831005237/nl/

Wondershare UniConverter versie 12 (Photo: Business Wire)

Wondershare UniConverter versie 12 (Photo: Business Wire)

Deel 1: Sleutelfuncties van Wondershare UniConverter software

Compatibel met alle populaire en reguliere videoformaten, ondersteunt Wondershare UniConverter een breed scala aan taken.

1. Videoconversie: met de beschikbaarheid van verschillende videoformaten en apparaten, wordt conversie een essentiële vereiste waar Wondershare UniConverter software makkelijk voor kan zorgen. Met ondersteuning voor meer dan 1000 formaten en apparaten.

2. Video bewerken: Wonderware wordt geleverd met een complete ingebouwde bewerker die alle benodigde tools ondersteunt, zoals knippen, bijsnijden, watermerk toevoegen, speciale effecten toevoegen en meer.

3. Video op DVD branden: Om een fysieke back-up te maken en je digitale bestanden op een DVD speler af te spelen, ondersteunt de software de functie waarmee je videobestanden snel naar een DVD kunnen worden geconverteerd.

4. Videoformaat comprimeren: Als je het moeilijk vindt om je videobestanden op te slaan, komt compressie je te hulp. Het gebruik van Wondershare UniConverter videobestanden in bijna alle formaten kunnen snel worden verkleind en gecomprimeerd zonder kwaliteitsverlies.

5. Downloaden en opnemen: Voor offline afspelen van je video’s op een groot aantal apparaten, kun je met de software video’s downloaden van meer dan 10.000 sites, waaronder populaire namen als DailyMotion, YouTube, Vimeo en meer.

6. Andere functies: naast het bovenstaande worden verschillende andere functies ook ondersteund door de software, zoals beeldconversie tussen populaire formaten, metadata herstellen, CD conversie, VR conversie, het maken van GIF’s en meer.

Deel 2: Enkele van de noemenswaardige verbeteringen die Wondershare belooft dat de gebruikers zullen krijgen met UniConverter v12 zijn:

  • Ontworpen met behulp van de toonaangevende APEXTRANS technologie exclusief voor Wondershare, wordt er gezegd dat de bijgewerkte app de video’s converteert of comprimeert zonder dat de beeldkwaliteit achteruitgaat.
  • Met 64-bits ondersteuning zou UniConverter v12 het videoconversieproces met 20% kunnen versnellen in vergelijking met zijn oudere broer of zus.
  • Het programma maakt batchconversies zonder verlies mogelijk waarbij globale outputparameters worden ingesteld, en meerdere video’s in één keer naar een relevant formaat kunnen worden geconverteerd zonder absoluut kwaliteitsverlies.
  • Anders kan de app 4K en 8K video’s converteren en batchconversie uitvoeren voor die grote bestanden.

Contacts

Naam: Tyler Jäger

E-mail: pr@wondershare.de
Adres: Vancouver, Canada.

Telefoonnummer: +86 755 86665000

Website: https://videoconverter.wondershare.com/nl/

Check out our twitter: @NewsNovumpr