09:00 uur 27-04-2020

PDFelement Vereerd met een Top 20 Vermelding door Capterra voor Contract Managment Software

GUANGDONG, China–(BUSINESS WIRE)– Wondershare PDFelement, de kernsoftware voor kantoorproductiviteit en de PDF editor van Wondershare SHE: 300624, werd vereerd met een vermelding in de Capterra Top 20 Contract Management Software applicaties, naast grote bedrijven als Adobe Sign en DocuSign.

“We voelen ons vereerd dat onze inspanningen worden gewaardeerd en we hopen dat we in deze crisistijd een bijdrage kunnen leveren aan het wereldwijde personeelsbestand, omdat steeds meer bedrijven worden gedwongen over te stappen op externe werksoftware, zodat hun werknemers kunnen blijven werken vanuit de veiligheid van hun huizen, ” zei een woordvoerder van het bedrijf tijdens een telefonisch interview.

In deze situatie stelt het hoofdproduct – PDFelement 7 Pro – bedrijven in staat om PDF en document workflows op afstand effectief te beheren in low en high volume omgevingen; het omvat de volgende functies:

PDF Bewerken – PDF bewerkingstools voor het bewerken van teksten, beelden, objecten, links en andere PDF elementen.

PDF Aanmaken– PDF’s aanmaken met meer dan 300 bestandsformaten.

PDF Converteren – PDF bestanden converteren in veel andere formaten als MS Office bestanden, HTML, etc.

Beoordelen en Becommentarieren – Een volledige set van tools voor annotatie en opmaak voor een verbeterde samenwerkingsomgeving

Cloud Opslag en Ophalen – Cloud integratie om documenten op te halen uit en op te slaan in cloudopslagservices.

Snelle Implementatie – Eenvoudige organisatiebrede implementatie voor meerdere locaties en landen.

PDF Bescherming – PDF beveiliging in de vorm van wachtwoordversleuteling, toestemmingsbeperkingen, watermerken, redactie en digitale ondertekening

PDF Formulieren – Uitgebreide tools voor formulierbeheer voor het maken, converteren, invullen, gegevensextractie en importeren/exporteren.

OCR Uitvoering – Geavanceerde optische tekenherkenning in 20 talen voor het converteren van gescande PDF documenten naar digitaal bewerkbare inhoud.

Volgens een recent rapport door CNN, moedigt bijna elk groot technologiebedrijf zijn werknemers aan of geeft ze een mandaat om vanuit huis te werken, in plaats van een infectie te riskeren door naar het werk te pendelen. Google, Facebook, Twitter, Microsoft, Amazon en andere grote technologiebedrijven hebben allemaal het WFH (work from home (thuiswerken)) beleid ingevoerd en kleinere bedrijven volgen dit voorbeeld.

De PDFelement vertegenwoordiger drong er bij bedrijven op aan om hun papieren processen te digitaliseren of over te schakelen op digitale documentatie: “Digitale document workflows geven u de vrijheid om overal te werken en toch effectief samen te werken met teamleden op een andere fysieke locatie. Het is perfect voor administratieve taken die anders de fysieke aanwezigheid van de werknemer op kantoor zouden vereisen. PDFelement kan dat omzeilen door te helpen bij het digitaliseren van dergelijke workflows, zodat ze gemakkelijk kunnen worden geïntegreerd met cloudservices ter ondersteuning van protocollen voor werken op afstand.”

Contacts

Media Contact:

Naam: Quintela Zhu

E-mail: pdfelement.global@wondershare.com
Adres: GuangDong, China

Telefoonnummer: +86 755 86665000

Website: https://pdf.wondershare.com/nl/

Check out our twitter: @NewsNovumpr