19:00 uur 14-07-2020

FINEOS verwelkomt Allison Morgan als nieuwe senior Sales Executive voor Noord-Amerika

Nieuwe benoeming versterkt de marktexpansie- en groeistrategie van FINEOS

ATLANTA, VS–(BUSINESS WIRE)– FINEOS Corporation (ASX:FCL), het toonaangevende wereldwijde kernplatform voor levens-, ongevallen- en ziektekostenverzekeringen, kondigt vandaag de benoeming aan van Allison Morgan als senior Sales Executive bij het Noord-Amerikaanse team van FINEOS.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20200714005887/nl/

Allison Morgan (Photo: Business Wire)

Allison Morgan (Photo: Business Wire)

Allison heeft bijna 25 jaar aantoonbare ervaring als volleerd verkoopleider op het gebied van ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid en als consultant beschikt ze over uitstekende vaardigheden wat betreft relatiebeheer, onderhandeling, communicatie en presentatie. Ze heeft een bewezen staat van dienst wat betreft het opbouwen, uitbreiden en onderhouden van een klantenbestand voor het behalen van bedrijfsdoelstellingen.

In haar nieuwe rol bij FINEOS wordt Allison verantwoordelijk voor de uitbreiding met nieuwe zakelijke klanten bij FINEOS Claims, FINEOS Absence en FINEOS AdminSuite. De expertise van Alison op het gebied van ziekteverzuimmanagement is vooral belangrijk omdat het zogenaamde ‘Integrated Disability and Absence Management’ (IDAM) een belangrijk product wordt voor verzekeringsmaatschappijen die zich met hun aanbod richten op Employee Benefits. Ze gaat nauw samenwerken met makelaars, consultants en leveranciers van aanvullende producten binnen de Employee Benefits-markt.

FINEOS AdminSuite is een modern geïntegreerd kernverwerkingssysteem dat bestaat uit beheermodules voor ziekteverzuim, claims, betalingen, facturering, beleid en aanbieders – alle zodanig configureerbaar dat ze onafhankelijk van elkaar of optimaal als een volledige kernpakket kunnen functioneren, als onderdeel van het FINEOS Platform, dat in de vorm van SaaS (Software-as-a-Service) draait op AWS.

Voordat ze bij FINEOS kwam, werkte Allison acht jaar bij de Reed Group, een onderdeel van Guardian, waar ze verantwoordelijk was voor de zakelijke ontwikkeling van software voor ziekteverzuimmanagement en outsourcingsmogelijkheden, gericht op het ontwerpen van programma’s voor kortstondige en langdurige arbeidsongeschiktheid en ziekteverzuim, voor bedrijven met 5.000 werknemers of meer. Eerder bekleedde ze senior functies bij grote verzekeringsmaatschappijen en -makelaars, waaronder MetLife en Aon Hewitt.

“Het verheugt ons enorm Allison te mogen verwelkomen in het FINEOS-team en we kijken ernaar uit om samen met haar ondersteuning te blijven bieden aan verzekeringsmaatschappijen in Noord-Amerika, zodat zij de vruchten kunnen plukken van een partnerschap met FINEOS,” aldus Michael Kelly, CEO van FINEOS. “Naast het feit dat verzekeraars hun bedrijf moeten transformeren naar een volledig digitaal model om een uitstekende klantervaring te kunnen bieden, moeten zij hun risicodekkende producten integreren met een uitgebreid serviceaanbod dat niet-traditionele producten en diensten omvat, zoals IDAM. Dat we 100% aandacht willen besteden aan de Employee Benefits-markt, vereist ervaren mensen met een goed inzicht in de markt van vandaag en morgen. Met Allison haalt FINEOS dat hogere niveau in huis, om te focussen op IDAM binnen de Employee Benefits-markt. We treffen het ontzettend met haar in het team.”

“Ik vind het geweldig om bij FINEOS aan de slag te gaan, het bedrijf staat in de hele verzekeringssector bekend als de toonaangevende leverancier van fundamentele technologische oplossingen. Als verzekeraars hun huidige technologie evalueren, zien zij een cruciale behoefte om effectief en efficiënt aan de groeiende wensen van hun klanten, zowel werknemers als werkgevers, te voldoen. Die verwachten een eersteklas ervaring, ondersteund door moderne technologie, voor producten, services en claims” aldus Allison Morgan, senior Sales Executive voor Noord-Amerika. “Daarnaast hebben verzekeraars, met de toenemende wetgeving inzake vergoedingen, geavanceerde technologische oplossingen nodig om te kunnen voldoen aan diverse federale, staats- en lokale wetten. Op basis van al deze overwegingen maakt FINEOS efficiënte en robuuste technologieoplossingen, waarmee verzekeraars of externe schadebehandelaars (TPA’s) zich kunnen concentreren op een betere dienstverlening aan hun klanten en in samenwerking met FINEOS hun groeidoelstellingen kunnen bereiken.”

Over FINEOS Corporation

FINEOS is een marktleider inzake kernsystemen voor levens-, ongevallen-, en ziektekostenverzekeraars wereldwijd bij 7 van de 10 groepsverzekeraars voor levens- en ziektekostenverzekeringen in de VS en 6 van de grootste levens- en ziektekostenverzekeraars in Australië. FINEOS heeft kantoren en medewerkers overal ter wereld en blijft snel groeien dankzij zijn samenwerking met innovatieve vooruitstrevende verzekeraars in Noord-Amerika, Europa en Azië/Stille Oceaan.

Het FINEOS-platform biedt klanten volledige end-to-end-kernverzekeringsadministratie en omvat naast het kernpakket FINEOS AdminSuite de aanvullende producten FINEOS Engage om digitale betrokkenheid te ondersteunen en FINEOS Insight voor analyse en rapportage.

Aanvullende informatie vindt u op www.FINEOS.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Victoria Jamison

Marketing Manager

FINEOS Corporation

+ 353 1 639 9767
Victoria.Jamison@FINEOS.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr