17:10 uur 30-06-2020

eLichens om HONEYWELL BW ™ SOLO CO2 aan te drijven met Cranberry NDIR CO2 1-serie gassensor

GRENOBLE, Frankrijk– (BUSINESS WIRE) – eLichens ‘Cranberry CO2 NDIR-gassensor is door HONEYWELL geselecteerd om zijn nieuwste draagbare CO2-detector voor industriële veiligheid aan te drijven, HONEYWELL BW ™ SOLO CO2-onderhoudbare enkelvoudige gasdetector.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier de volledige release: https://www.businesswire.com/news/home/20200630005354/en/

De Cranberry CO2-gassensor is de eerste NDIR-industriestandaard voor kooldioxide uit de 1-serie: ultralaag vermogen, automatisch gekalibreerd, hoge prestaties, ATEX- en IECEx-gecertificeerd.

eLichens, opgericht in 2014, biedt innovatieve oplossingen voor luchtkwaliteit en optische gasdetectie (sensoren, monitoren en diensten) en vertrouwt op een breed portfolio van patenten en zijn unieke expertise om de markten voor industriële veiligheid, HVAC, Smart City en Smart Home aan te pakken.

eLichens to power HONEYWELL BW ™ SOLO CO2 with Cranberry NDIR CO2 1-Series Gas Sensor

GRENOBLE, France–(BUSINESS WIRE)– eLichens’ Cranberry CO2 NDIR gas sensor has been selected by HONEYWELL to power its latest portable CO2 detector for Industrial Safety, HONEYWELL BW™ SOLO CO2 Serviceable Single-gas Detector.

This press release features multimedia. View the full release here: https://www.businesswire.com/news/home/20200630005354/en/

eLichens Cranberry Sensor (Photo: Business Wire)

eLichens Cranberry Sensor (Photo: Business Wire)

Cranberry CO2 gas sensor is the first carbon dioxide 1-Series NDIR industry standard: ultra-low power, auto calibrated, High performances, ATEX & IECEx certified.

Founded in 2014, eLichens provides innovative air quality and optical gas detection solutions (sensors, monitors and services) relying on a wide portfolio of patents and its unique expertise to address Industrial Safety, HVAC, Smart City and Smart Home markets.

Learn more here.

Contacts

Marc Attia, press@elichens.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr