20:21 uur 12-02-2020

GSMA-verklaring over MWC Barcelona 2020 van John Hoffman, CEO GSMA Limited

BARCELONA, Spanje – (BUSINESS WIRE) – Sinds de eerste editie van het Mobile World Congress in Barcelona in 2006 heeft de GSMA de sector, regeringen, ministers, beleidsmakers, operators en industriële leiders bijeengeroepen over het bredere ecosysteem.

Met inachtneming van de veilige en gezonde omgeving in Barcelona en het gastland van vandaag, heeft de GSMA MWC Barcelona 2020 geannuleerd omdat de wereldwijde bezorgdheid over de uitbraak van het coronavirus, de reisproblemen en andere omstandigheden het voor de GSMA onmogelijk maken om het evenement te houden.

De Host City-partijen respecteren en begrijpen deze beslissing.

De GSMA en de Host City Parties blijven samenwerken en ondersteunen elkaar voor MWC Barcelona 2021 en toekomstige edities.

GSMA Statement on MWC Barcelona 2020 From John Hoffman, CEO GSMA Limited

BARCELONA, Spain–(BUSINESS WIRE)– Since the first edition of Mobile World Congress in Barcelona in 2006, the GSMA has convened the industry, governments, ministers, policymakers, operators and industry leaders across the broader ecosystem.

With due regard to the safe and healthy environment in Barcelona and the host country today, the GSMA has cancelled MWC Barcelona 2020 because the global concern regarding the coronavirus outbreak, travel concern and other circumstances, make it impossible for the GSMA to hold the event.

The Host City Parties respect and understand this decision.

The GSMA and the Host City Parties will continue to be working in unison and supporting each other for MWC Barcelona 2021 and future editions.

Our sympathies at this time are with those affected in China, and all around the world.

Further updates from the GSMA, are on our website and can be found on www.mwcbarcelona.com.

About the GSMA

The GSMA represents the interests of mobile operators worldwide, uniting more than 750 operators and nearly 400 companies in the broader mobile ecosystem, including handset and device makers, software companies, equipment providers and internet companies, as well as organisations in adjacent industry sectors. The GSMA also produces the industry-leading MWC events held annually in Barcelona, Shanghai and Los Angeles, as well as the Mobile 360 Series of regional conferences.

For more information, please visit the GSMA corporate website at www.gsma.com. Follow the GSMA on Twitter: @GSMA.

Contacts

Media:
GSMA Press Office

Isobel Moseley

pressoffice@gsma.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr