15:37 uur 18-11-2019

Sagemcom kondigt de eerste Wi-Fi 6-gecertificeerde thuispoort voor serviceproviders aan

RUEIL-MALMAISON, Frankrijk – (BEDRIJFSDRAAD) – OP 13 NOVEMBER 1919 HEEFT SAGEMCOM DE WI-FI 6-CERTIFICATIE (ID: WFA91587) ONTVANGEN VAN DE WI-FI BONDGENOOTSCHAP VOOR ZIJN NIEUWE 10G PON FIBRE GATEWAY, F @ ST 5688AX, DIT MAAKT HET DE EERSTE WI-FI 6 GECERTIFICEERDE THUISPOORT.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier de volledige release: https://www.businesswire.com/news/home/20191118005449/en/

De F@st 5688ax is de nieuwe generatie thuispoort ontworpen voor consumenten en kleine bedrijven die tot 10 Gbps symmetrische doorvoer levert aan glasvezelhuishoudens. Dankzij de integratie van de nieuwste Wi-Fi 6-technologie kan deze capaciteit efficiënt worden verdeeld over de verschillende draadloze terminals die zijn aangesloten op het lokale thuisnetwerk.

Sagemcom Announces the First Wi-Fi 6 Certified Home Gateway for Service Providers

RUEIL-MALMAISON, France–(BUSINESS WIRE)– ON NOVEMBER 13TH 2019, SAGEMCOM RECEIVED THE WI-FI 6 CERTIFICATION (ID: WFA91587) FROM THE WI-FI ALLIANCE FOR ITS NEW 10G PON FIBER GATEWAY, F@ST 5688AX, MAKING IT THE FIRST WI-FI 6 CERTIFIED HOME GATEWAY.

This press release features multimedia. View the full release here: https://www.businesswire.com/news/home/20191118005449/en/

(Photo: Sagemcom)

(Photo: Sagemcom)

The F@st 5688ax is the new generation of Home Gateway designed for Consumers and Small Businesses that delivers up to 10Gbps of symmetrical throughput to fiber households. Thanks to the integration of the latest Wi-Fi 6 technology, this capacity can be efficiently distributed to the various wireless terminals connected to the local home network.

As the very first Wi-Fi CERTIFIED 6TM home gateway, the F@st 5688ax demonstrates Sagemcom leadership in technology integration for the broadband market. This achievement is the result of Sagemcom engineering extensive experience and expertise in broadband and its ability to deliver the latest innovations within a very short time-to-market. It demonstrates also its effective strategic partnership with technology vendors. Always anticipating the market requirements, Sagemcom was the only home gateway vendor that participated actively to all Wi-Fi 6 plugfests, contributing to the adoption of this technology by the industry and by Service Providers.

Sagemcom proposes the Wi-Fi 6 in all products ranges: Fiber, Cable, DSL, FTTH, 4G/5G home gateways and Wi-Fi extenders.

About Sagemcom

A French high-tech group of international dimensions, Sagemcom operates on the broadband (set-top boxes, Multi-Gigabit gateways), smart city and Internet of Things (founding member of LoRa Alliance) markets.
With a revenue of 2.1 billion euros, Sagemcom employs 5,500 people on five continents. Sagemcom aims to stay a world leader in communicating terminals with high added value.
www.sagemcom.com // www.facebook.com/SagemcomOfficial// https://twitter.com/Sagemcom

Contacts

Media
Sylvaine COULEUR
presse@sagemcom.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr