18:58 uur 14-09-2023

Sagemcom onthult RDK-aangedreven Video Soundbox™ op IBC

Breidt de portfolio van CPE producten van Sagemcom voor wereldwijde RDK operators uit

RUEIL-MALMAISON, Frankrijk–(BUSINESS WIRE)– Sagemcom, een wereldleider in video-, audio- en breedbandoplossingen voor operators, heeft vandaag aangekondigd dat de nieuwste versie van zijn baanbrekende Video Soundbox™ wordt mogelijk gemaakt door open-source software van RDK.

RDK is een open-source softwareoplossing die wereldwijd op meer dan 100 miljoen apparaten wordt gebruikt en die kernfuncties en telemetrie gebruikt in breedband-, video- en IoT-apparaten standaardiseert. Vorig jaar kondigde Sagemcom aan lid te zijn geworden van de prestigieuze RDK Technical Advisory Board en zich te committeren aan het inbouwen van RDK-software in het volledige portfolio van breedband CPE-apparaten (PON, FTTH, DOCSIS, DSL en 5G).

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Pers:

presse@sagemcom.com
Sylvaine Coulerur

Check out our twitter: @NewsNovumpr