22:52 uur 06-10-2019

Project Management Institute maakt Raad van Bestuur van 2020 bekend

PHILADELPHIA–(BUSINESS WIRE)– Project Management Institute (PMI), ‘s werelds toonaangevende vereniging voor het project-, programma- en portfoliomanagementberoep, heeft vandaag de Raad van Bestuur van 2020 aangekondigd. De leden van PMI kiezen het bestuursorgaan voor een termijn van drie jaar. Vier directeuren die werden gekozen door hun collega’s dienen als functionarissen en comitévoorzitters van PMI:

De volgende personen zullen dienen als het uitvoerend comité 2020:

 • Voorzitter van de Raad van Bestuur van PMI – Anthony (Tony) Appleby, MBA, PMP
 • Voorzitter strategisch toezichtcomité – Tejas Sura, MS, MBA, PMP, PfMP
 • Voorzitter auditcomité – Galen Townson, PMP
 • Voorzitter vergoedingscomité – Caterina (Cathy) La Tona, BCS, PMP, PfMP

De volgende nieuw gekozen bestuurder zal dienen voor de dienstperiode 2020 – 2022:

 • Anca Slușanschi, MSc, PMP, ICP-APM

De volgende bestuurders zullen in 2020 blijven dienen:

 • Anthony (Tony) Appleby, MBA, PMP
 • Randall T. (Randy) Black, P.Eng., PMP
 • J. Davidson Frame, PhD, PMP, PMI Fellow
 • Teresa A. (Terri) Knudson, MBA, PMP, PgMP, PfMP
 • Caterina (Cathy) La Tona, BCS, PMP, PfMP
 • Beth Partleton, PMP, PMI Fellow
 • LuAnn Piccard, PMP
 • Jennifer Tharp, PMP
 • Roberto Toledo, MBA, PMP
 • Galen Townson, PMP
 • Tejas Sura, MS, MBA, PMP, PfMP

Over Project Management Institute (PMI)

Project Management Institute (PMI) is ‘s wereld toonaangevende vereniging voor beroepsmatige beoefenaars van project-, programma- of portfoliomanagement. Door middel van wereldwijde belangenbehartiging, samenwerking, onderwijs en onderzoek werken we om meer dan drie miljoen professionals over de hele wereld voor te bereiden op The Project Economy: de komende economie waarin werk en personen zijn georganiseerd rond projecten. Terwijl we ons 50-jarig jubileum vieren in 2019, werken we in bijna elk land over de hele wereld om carrières te bevorderen, het organisatorische succes te verbeteren en het beroep van projectmanagement verder te ontwikkelen door middel van wereldwijd erkende normen, certificeringen, community’s, informatiebronnen, tools, academisch onderzoek, publicaties, cursussen voor professionele ontwikkeling en gelegenheden tot networking. Op ProjectManagement.com, een onderdeel van de PMI-familie, worden wereldwijde community’s opgezet waarin nog meer informatiebronnen, betere tools, grotere netwerken en bredere perspectieven worden geboden. Bezoek ons op www.PMI.org, www.projectmanagement.com, www.facebook.com/PMInstitute en op Twitter @PMInstitute.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mary Ortega

mary.ortega@pmi.org

Check out our twitter: @NewsNovumpr