07:00 uur 24-09-2019

bitFlyer voegt nieuwe altcoins toe aan Buy/Sell-platform in Europa en Amerika

LUXEMBURG–(BUSINESS WIRE)– Cryptocurrency exchange bitFlyer Europe heeft aangekondigd dat het nieuwe altcoins toevoegt aan zijn Buy/Sell-platform in Europa en de Verenigde Staten. Vanaf vandaag kunnen gebruikers van bitFlyer Buy/Sell in heel Europa via het beveiligde en gereguleerde platform Bitcoin Cash (BCH), Ethereum Classic (ETC), Litecoin (LTC), Lisk (LSK) en Monacoin (MONA) kopen en verkopen. bitFlyer-klanten in de VS hebben de beschikking over Bitcoin Cash (BCH), Ethereum Classic (ETC) en Litecoin (LTC).

Andy Bryant, Co-head en COO van bitFlyer Europa:Door nieuwe altcoins toe te voegen breiden we ons Buy/Sell-aanbod aanzienlijk uit. Daarmee geven we onze klanten direct toegang tot de de belangrijkste en meest bijzondere altcoins ter wereld. Deze munten waren voorheen alleen beschikbaar voor de Japanse markt. Dit betekent dat we ook werken aan de consolidatie van ons aanbod in de verschillende regio’s waarmee we een wereldwijd platform bouwen voor handelaars. Door gebruik te maken van de ervaring die we hebben opgedaan in Japan kunnen we onze Europese en Amerikaanse klanten dezelfde snelheid, eenvoud en transparantie bieden zoals zij al die ervaren bij het handelen in Bitcoin en Ethereum.”

Stimuleren adoptie cryptocurrency

Met de nieuwe altcoins hebben klanten van bitFlyer een alternatief voor Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH), de bestaande opties op het bitFlyer Buy/Sell-platform. Litecoin (LTC), Ethereum Classic (ETC) en Bitcoin Cash (BCH) staan in de top 20 cryptocurrencies gerangschikt naar marktkapitalisatie, terwijl Lisk (LSK) en Monacoin (MONA) een lagere marktkapitalisatie hebben en daarom nog niet breed beschikbaar zijn in Europa. Het toevoegen van de nieuwe munten aan het Buy/Sell-platform zal bijdragen aan de missie van bitFlyer om de adoptie van cryptocurrency te stimuleren.

bitFlyer werd in november 2017 geïntroduceerd in Amerika en kondigde in januari 2018 bitFlyer Europa aan. Beide zijn dochterondernemingen van bitFlyer, Inc.; een begrip in de Japanse cryptocurrency-wereld en één van de langst bestaande cryptocurrency exchanges. Het is bovendien de enige cryptocurrency exchange die een licentie heeft in zowel Japan, de VS en Europa. bitFlyer werd onlangs ook erkend als één van de slechts 10 exchanges, die geen valse informatie geeft over trade-volumes.

bitFlyer is enthousiast over de toekomst van de cryptocurrency-industrie en wil een rol spelen in deze toekomst door wereldwijd de standaard voor exchanges te helpen bepalen. bitFlyer is van mening dat wet- en regelgeving van fundamenteel belang is voor de toekomst van de industrie, daarom is het bedrijf vaak gesprekspartner bij overleg op het hoogste niveau, zoals bij de recente G20-discussies. bitFlyer was ook betrokken bij de wijziging van de ‘Payments Act’ in Japan, waarbij Bitcoin werd erkend als wettig betaalmiddel.

===========

Over bitFlyer EUROPE S.A.

bitFlyer EUROPE S.A. is een dochteronderneming van bitFlyer, Inc., een bitcoin- en blockchain-bedrijf gevestigd in Japan. Het Europese kantoor is gevestigd in Luxemburg en beheert een exchange-platform waarop Europese handelaren bitcoin kunnen kopen en verkopen. Website bitFlyer EUROPE S.A.: bitflyer.com/en-eu/

Contacts

Lauren Armour

Lauren.armour@tytopr.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr