07:00 uur 23-08-2019

Ethereum (ETH) is nu beschikbaar via bitFlyer Buy/Sell

LUXEMBURG–(BUSINESS WIRE)– Cryptocurrency exchange bitFlyer Europe heeft aangekondigd dat het Ethereum (ETH) toevoegt aan het Buy/Sell trading-platform. Vanaf vandaag kunnen gebruikers van bitFlyer Buy/Sell in heel Europa en de Verenigde Staten ETH verzenden en ontvangen. Gebruikers hoeven zich geen zorgen te maken over het naleven van wettelijke normen, want bitFlyer hanteert dezelfde standaarden als bij Bitcoin (BTC) transacties.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20190822005488/nl/

Ethereum (ETH) is nu beschikbaar via bitFlyer Buy/Sell (Graphic: Business Wire)

Ethereum (ETH) is nu beschikbaar via bitFlyer Buy/Sell (Graphic: Business Wire)

Andy Bryant, Co-head en COO bij bitFlyer Europe: “Bij bitFlyer willen we niet alleen de populairste, maar ook de meest gerespecteerde munten aanbieden. Dit maakt ETH een logische keuze om ons aanbod mee uit te breiden. ETH heeft zich niet alleen bewezen als een nuttige altcoin, vooral als het gaat om ‘smart contracts’, maar er is ook een zeer sterke community aanwezig. We streven ernaar de beste klantervaring te bieden, waarbij security en het naleven van de geldende wet – en regelgeving de hoogste prioriteit hebben. We zijn er trots op dat we dit kunnen waarmaken met ETH op het Buy/Sell-platform.”

De toevoeging van ETH volgt op de aankondiging van het Buy/Sell-platform vorige maand: een nieuw trading platform voor iedereen die op zoek is naar een eenvoudige manier om digitale valuta te kopen en verkopen. Vóór de lancering van bitFlyer Buy/Sell, bood bitFlyer al het Lightning-platform aan voor professionele traders. Dit Lightning-platform functioneert als een BTC/EUR marktplaats tussen traders. Gebruikers van bitFlyer Buy/Sell kunnen BTC, en nu ook ETH, op beide platformen kopen en verkopen.

bitFlyer Europe is een in januari 2018 geintroduceerde dochteronderneming van bitFlyer, Inc.; een begrip in de cryptocurrency-wereld en één van de langst bestaande cryptocurrency exchanges. Het is bovendien de enige cryptocurrency exchange die een licentie heeft in zowel Japan, de VS en Europa. bitFlyer is onlangs ook erkend als één van de slechts 10 exchanges, die geen valse informatie geeft over trade-volumes.

bitFlyer is enthousiast over de toekomst van de cryptocurrency-industrie en wil een rol spelen in deze toekomst door wereldwijd de standaard voor exchanges te helpen bepalen. bitFlyer is van mening dat wet- en regelgeving van fundamenteel belang zijn voor de toekomst van de industrie, hierom is het bedrijf vaak gesprekspartner bij overleg op het hoogste niveau, zoals de recente G20-discussies. bitFlyer was ook betrokken bij de wijziging van de ‘Payments Act’ in Japan, waarbij Bitcoin werd erkend als wettig betaalmiddel.

=====

Over bitFlyer EUROPE S.A.

bitFlyer EUROPE S.A. is een dochteronderneming van bitFlyer, Inc., een toonaangevend bitcoin- en blockchain-bedrijf gevestigd in Japan. Het Europese kantoor is gevestigd in Luxemburg en beheert een exchange platform waarop Europese handelaren bitcoin kunnen kopen en verkopen.

bitFlyer EUROPE S.A. bedrijfssite: bitflyer.com/en-eu/

Contacts

Lauren Armour

Lauren.armour@tytopr.com
07826 557 326

Check out our twitter: @NewsNovumpr