14:10 uur 09-09-2019

Jefferies coördineert wereldwijde inspanningen ter ondersteuning van orkaanhulp in de Bahama’s

Bedrijf, personeel en klanten dragen direct bij en organiseren ondersteuning via een speciale handelsdag op woensdag 11 september

NEW YORK & HONG KONG & LONDEN– (BUSINESS WIRE) – Jefferies heeft vandaag aangekondigd dat het bedrijf en zijn personeel zullen bijdragen aan de hulpverlening voor diegenen in de Bahama’s die getroffen zijn door orkaan Dorian. Investeerders over de hele wereld de wereld krijgen de gelegenheid om zich bij deze inspanningen aan te sluiten.

Ten eerste zal Jefferies op woensdag 11 september alle netto handelscommissies doneren uit Amerikaanse, Europese en Aziatische aandelen, vastrentende waarden en valutahandel. Ten tweede zal Jefferies als bedrijf zelf $1 miljoen rechtstreeks doneren. Ten slotte krijgen alle 3.656 werknemers wereldwijd de mogelijkheid om hun salaris van woensdag te doneren. Deze bijdragen zullen worden toegewezen aan een reeks goede doelen met als doel snel geld beschikbaar te stellen voor hulpacties die direct betrokken zijn bij de reddings- en herstelwerkzaamheden.

Jefferies to Coordinate Global Effort to Support Hurricane Relief in the Bahamas

Firm, Staff and Clients to Contribute Directly and Organize Support Through Dedicated Trading Day on Wednesday, September 11

NEW YORK & HONG KONG & LONDON–(BUSINESS WIRE)– Jefferies announced today that the firm and its staff will contribute to the relief efforts to assist those in the Bahamas suffering from the devastation caused by Hurricane Dorian and will offer investors around the world the opportunity to join these efforts.

First, Jefferies will donate all net trading commissions on Wednesday, September 11 from U.S., European and Asia equity, fixed income and foreign exchange trading. Second, Jefferies as a firm will donate $1 million itself directly. Finally, all 3,656 employees worldwide will be given the opportunity to donate to the relief effort their salary for the day on Wednesday. These contributions will be allocated to a series of charities with the goal of quickly getting funds to relief efforts directly involved in the rescue and recovery efforts.

Rich Handler, Chairman and Chief Executive Officer of Jefferies, and Brian Friedman, Chairman of the Executive Committee, commented: “All of us at Jefferies are deeply concerned about the catastrophic devastation in the Bahamas. We hope this donation from Jefferies will help, in some small way, to ease the pain of those affected and encourage our global employees and clients to join our efforts to contribute to those in need.”

Jefferies Group LLC, the largest independent full-service global investment banking firm headquartered in the U.S. focused on serving clients for over 55 years, is a leader in providing insight, expertise and execution to investors, companies and governments. Our firm provides a full range of investment banking, advisory, sales and trading, research and wealth management services across all products in the Americas, Europe and Asia. Jefferies Group LLC is a wholly owned subsidiary of Jefferies Financial Group Inc. (NYSE: JEF), a diversified financial services company.

For further information, please contact your Jefferies representative.

Contacts

For media inquiries, please contact:

Richard Khaleel, +1 212 284 2556, rkhaleel@jefferies.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr