14:39 uur 22-05-2020

Jefferies houdt op 27 mei een wereldwijde liefdadigheidsdag voor het coronavirus, gewijd aan het geheugen van Peg Broadbent

NEW YORK & LONDON & HONG KONG– (BUSINESS WIRE) – Jefferies heeft vandaag aangekondigd dat het op 27 mei 2020 een Global Coronavirus Relief Charity Day zal houden. Het bedrijf en zijn medewerkers zullen bijdragen aan wereldwijde liefdadigheids- en hulpinspanningen om mensen die lijden aan de verwoesting veroorzaakt door de wereldwijde pandemie van Coronavirus en zal investeerders over de hele wereld de mogelijkheid bieden om zich bij deze inspanningen aan te sluiten door te handelen met Jefferies. Jefferies zal deze hele inspanning opdragen aan wijlen CFO Peg Broadbent, die het slachtoffer was van deze vreselijke ziekte.

Jefferies zal met name op woensdag 27 mei wereldwijd netto handelscommissies doneren voor alle handel in aandelen, vastrentende waarden en deviezen door de klanten van het bedrijf. Bovendien zal Jefferies als bedrijf rechtstreeks $ 1 miljoen doneren en krijgen alle 3.822 werknemers wereldwijd de kans om te doneren aan deze inspanningen. Deze bijdragen zullen worden toegewezen aan een reeks goede doelen in de frontlinie om deze aanhoudende wereldwijde pandemie te bestrijden en de getroffen mensen dringend noodhulp te bieden.

Jefferies to Hold Global Coronavirus Relief Charity Day Dedicated to the Memory of Peg Broadbent on May 27th

NEW YORK & LONDON & HONG KONG–(BUSINESS WIRE)– Jefferies announced today that it will hold a Global Coronavirus Relief Charity Day on May 27, 2020. The firm and its staff will contribute to global charities and relief efforts to assist those suffering from the devastation caused by the Coronavirus global pandemic and will offer investors around the world the opportunity to join these efforts by trading with Jefferies. Jefferies will dedicate this entire effort to their late CFO Peg Broadbent, who was a victim of this terrible disease.

Specifically, Jefferies will donate net trading commissions globally on Wednesday, May 27 for all trading in equities, fixed income and foreign exchange by the firm’s clients. In addition, Jefferies as a firm will donate $1 million directly, and all 3,822 employees worldwide will be given the opportunity to donate to these efforts. These contributions will be allocated to a series of charities on the front lines in fighting this ongoing global pandemic and providing urgently needed relief for those affected.

Rich Handler, CEO, and Brian Friedman, President, of Jefferies commented: “All of us at Jefferies have been personally and deeply saddened by the loss of our friend and long-time colleague, Peg Broadbent, to the Coronavirus and we are very concerned about the terrible loss of life and global impact of this pandemic. We dedicate this Global Charity Day in honor of Peg and encourage Jefferies’ global employees and clients to join our efforts to help those in need.”

Jefferies Group LLC is the largest independent, global, full-service investment banking firm headquartered in the U.S. Focused on serving clients for nearly 60 years, Jefferies is a leader in providing insight, expertise and execution to investors, companies and governments. Our firm provides a full range of investment banking, advisory, sales and trading, research and wealth management services across all products in the Americas, Europe and Asia. Jefferies Group LLC is a wholly owned subsidiary of Jefferies Financial Group Inc. (NYSE: JEF), a diversified financial services company.

Contacts

For further information, please contact your Jefferies representative.

For media inquiries please contact:

Richard Khaleel, +1 212 284 2556, rkhaleel@jefferies.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr