09:47 uur 31-05-2019

Bergchalet in zuidelijk Californië wordt geveild via Concierge Auctions en Compass met indicatieprijs van USD 21,5 miljoen, zonder ophoudprijs

Online veiling van buitenhuis van 1500 vierkante meter op 28 juni trekt wereldwijde belangstelling

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Volgende maand wordt een bergchalet van 1500 vierkante meter in Oak Glen geveild op het online veilingplatform van Concierge Auctions. Het perceel, bekend als Eagle Crest, gelegen op een stuk land van 342 hectare tussen de bergen op een hoogte van 1800 meter, is het hoogstgelegen woonperceel in particulier eigendom in zuidelijk Californië. Het perceel op 40288 Pine Bench Road, huidige indicatieprijs USD 21,5 miljoen, wordt geveild zonder ophoudprijs in samenwerking met Craig Strong van Compass. Kopers van over de hele wereld kunnen tussen 26 en 28 juni een bod doen via het wereldwijde internationale veilingplatform van het bedrijf.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20190531005145/nl/

Eagle Crest – Oak Glen, CA (Photo: Business Wire)

Eagle Crest – Oak Glen, CA (Photo: Business Wire)

“De veiling biedt een ongekende mogelijkheid om in het bezit te komen van een idyllisch buitenhuis in de bergen van zuidelijk Californië,” aldus Strong. “Overal op het landgoed is uniek maatwerk te vinden, uitgevoerd door vakmensen en verkregen uit locaties van over de hele wereld. Het reproduceren van een huis met dit vakmanschap en detail zou vele jaren en een enorm budget vereisen.”

Enkele van de bouwkundige kenmerken van het landgoed met vijf slaapkamers zijn gewelfde houten plafonds, grote ramen met uitzicht naar de oceaan, kunstmatig verouderde Alder-kasten, vloeren van meer dan 69 ton natuurlijk geslepen 3-Rivers-gesteente, afkomstig uit het Wasatch-gebergte, en speciaal gemaakte massief houten deuren, vervaardigd door vakmensen.

Binnen bevinden zich een keuken met professionele uitrusting, voorzien van hoogwaardige keukenapparatuur van merken als Braun, Bosch, Sub Zero en Wolfe; eetkamer met grote rotszuilen die van vloer tot plafond reiken; hoofdsuite met handgesneden mantel, open haard, koffiebar, twee buitenterrassen, een op het noorden en een op het zuiden, een droge sauna, en een privacyterras met ingebouwde Jacuzzi; aparte zelfstandige VIP-suite met keuken, een bioscoop met kaartjesloket en plaats voor 17 kijkers, biljartruimte met professionele Brunswick-pooltafel van 2,70 meter, wijnkamer met Sub-Zero-wijnkast, professioneel fitnesscentrum met pilatesruimte en zonnebank, en garage van 380 vierkante meter met plaats voor zes voertuigen, winkel en carport.

Buiten bevinden zich een natuurlijk rivierbed van rotsgesteente dat zich uitstrekt over 45 meter en waarvan een stromend waterlandschap kan worden gemaakt, twee schuren, een conciërgewoning, een visvijver, getest en goedgekeurd door Arrowhead Water, en een uitgestrekt achterland van 342 hectare.

Ga voor meer informatie naar ConciergeAuctions.com of bel +1.212.202.2940.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kari Neering kari@relevanceinternational.com
David Gautschy david@relevanceinternational.com
(212) 257-1500

Check out our twitter: @NewsNovumpr