22:45 uur 20-05-2019

Concierge Auctions en Engel & Völkers veilen landhuis in New Jersey met een waarde van 29,9 miljoen dollar zonder voorbehoud

Het landhuis in Saddle River van ruim 3000 vierkante meter met een balzaal die is ontworpen door Antonio Rinaldi zal naar verwachting wereldwijde aandacht trekken tijdens de veiling in juni

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Het landhuis van ruim 3000 vierkant meter in Saddle River zal volgende maand worden geveild via de toonaangevende internationale firma Concierge Auctions. De villa, die bekend staat als het “Stone Palace on the Hill” heeft een glazen lift, tennisbaan, een racquetball-baan, wijnkelder en twee zwembaden. 144 East Saddle River Road stond eerder te koop voor 29,9 miljoen dollar en zal zonder voorbehoud worden geveild in samenwerking met Alina Pogorelova en Lisa Troyano-Ascolese van Engel & Völkers. Er kan van 21 tot en met 27 juni op geboden worden via de online marktplaats van Concierge Auctions.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20190520005796/nl/

144 East Saddle River Road | New York Metro, NJ (Photo: Business Wire)

144 East Saddle River Road | New York Metro, NJ (Photo: Business Wire)

“Het meest indrukwekkende aspect van deze villa is waarschijnlijk de kwaliteit van de materialen en details”, zegt Troyano-Ascolese. “Het huis heeft verbluffende details, van op maat gemaakte gietijzeren balustrades met bladgoud tot een volledig met de hand uitgehakte façade van graniet en steen. Er is op niets bespaard. Het is een privilege om dit unieke landhuis te vertegenwoordigen, het is echt een kunstwerk.”

Bij het landhuis met 13 slaapkamers hoort 2,4 hectare grond met een prachtig uitzicht op de bergen. Opvallende architectonische highlights zijn onder meer een grote trap van marmer met decoratie van brons met 24-karaats bladgoud, Italiaans Botticino-marmer, met de hand geschilderd glas-in-lood uit Sint Petersburg en een balzaal van 200 vierkante meter met handgesneden ingelegde vloeren die zijn ontworpen door de beroemde Italiaanse architect Antonio Rinaldi. Het landhuis heeft 12 volledige badkamers en vier toiletten, een eetzaal voor formele banketten waar 22 gasten kunnen dineren en een professionele glazen lift die alle vier de verdiepingen verbindt. Een sauna, wijnkelder, bioscoop, biljartkamer, bibliotheek met een handgeschilderd plafond van canvas en een binnenzwembad maken het interieur af. De villa heeft ook een afzonderlijk appartement voor personeel met vijf slaapkamers, twee badkamers en een eigen ingang.

Buiten bevinden zich onder meer een zwembad in resort-stijl, een patio van blauwe stenen met Nembro Rosato-marmer uit Italië, een racquetball-baan, tennisbaan en een formele tuin met waterval. Het landgoed biedt het hele jaar door toegang tot activiteiten dankzij de aanwezigheid van verschillende golfbanen en skiresorts in de omgeving.

Het landhuis bevindt zich op een toplocatie op slechts 35 minuten rijden van de luchthavens LaGuardia (Manhattan) en Newark Liberty International.

Ga voor meer informatie naar ConciergeAuctions.com of bel +1.212.202.2940.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kari Neering kari@relevanceinternational.com
David Gautschy david@relevanceinternational.com
(212) 257-1500

Check out our twitter: @NewsNovumpr