01:58 uur 24-05-2019

Hitachi ID ontvangt Cyber Security Awards voor ‘Best Privileged Access Management Solution & Most Innovative Identity Administration and Access Governance Product’ van AI International

Acquisition International ging diepgaand op zoek naar de industriële bedrijven en leiders die erkenning verdienen voor hun uitstekende prestaties binnen de sector.

CALGARY, Alberta–(BUSINESS WIRE)– Hitachi ID Systems is verheugd en vereerd te kunnen aankondigen dat ze zijn uitgekozen voor twee prijzen van de CyberSecurity Awards van 2019 die door AI – Acquisition International worden georganiseerd.

Het Privileged Access Manager (PAM)-product van Hitachi ID is gekozen als Best Privileged Access Management Solution. PAM beveiligt de toegang tot verhoogde toegangsrechten en elimineert gedeelde en statische wachtwoorden voor deze accounts. Het dwingt sterke authenticatie en betrouwbare autorisatie af voorafgaand aan het verlenen van toegang. Gebruikerstoegang wordt vastgelegd, waardoor een sterke accountability en audittrails worden gecreëerd.

De PAM van Hitachi ID beveiligt de toegang, kan dagelijks meer dan een miljoen wachtwoordwijzigingen ondersteunen en is toegankelijk voor duizenden geautoriseerde gebruikers. Het biedt uiterst betrouwbare, veilige toegang tot gedeelde, bevoorrechte accounts en beveiligingsgroepen, zelfs in het geval van een ramp op de hele site.

“We zijn verheugd om deze twee prijzen te mogen ontvangen,” aldus Gideon Shoham, CEO. “Het doet ons genoegen om ons werk en onze producten internationaal erkend te hebben door zo’n prestigieuze publicatie.”

De prijs voor ‘Most Innovative Identity Administration and Access Governance Product’ is toegekend aan de Identity Manager-oplossing van Hitachi ID. Identity Manager beheert de levenscycli van identiteiten, accounts, groepen en rechten – en is een geïntegreerde oplossing voor het beheer van identiteiten, groepen en beveiligingsrechten voor alle systemen en applicaties. Het zorgt ervoor dat gebruikers snel toegang krijgen, dat rechten zijn gebaseerd op zakelijke behoeften en dat toegang wordt ingetrokken als deze niet langer nodig is.

Ga voor meer informatie en om het omslagverhaal over Hitachi ID te lezen naar de prijspublicatie

Over Hitachi ID Systems, Inc.

Hitachi ID Systems levert oplossingen voor toegangs- en identiteitsbeheer aan organisaties over de hele wereld, waaronder Fortune 5000-bedrijven om de toegang tot systemen in zowel de onderneming als in de cloud te beveiligen.

Ga voor meer informatie over Hitachi ID Systems naar de website van Hitachi ID of stuur een e-mail naar info@Hitachi-ID.com, bel naar 1.403.233.0740 of volg @Hitachi_ID op Twitter.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Dawn Mallyon
VP, Marketing
Hitachi ID Systems
(403) 233-0740, toest. 324
dawnm@hitachi-id.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr