19:52 uur 10-04-2019

Hitachi-ID erkend voor kracht en functionaliteit van Privileged Access Management (PAM)-oplossing door twee analistenbureaus

Uit beide rapporten blijkt dat een PAM-product bestaande uit één platform zoals dat van Hitachi ID de voorkeur geniet op een markt waar de meeste leveranciers meerdere producten moeten integreren om vergelijkbare mogelijkheden te bereiken

CALGARY, Alberta–(BUSINESS WIRE)– Twee recent uitgebrachte analistenrapporten over bevoorrechte toegang hebben vastgesteld dat bedrijven die oplossingen voor geprivilegieerd toegangsbeheer onderzoeken het PAM-product van Hitachi ID zouden moeten overwegen.

PAM van Hitachi ID beveiligt de toegang tot verhoogde privileges. Het elimineert gedeelde en statische wachtwoorden voor geprivilegieerde accounts. Het dwingt sterke authenticatie en betrouwbare autorisatie af voorafgaand aan het verlenen van toegang. Gebruikerstoegang wordt vastgelegd, waardoor een sterke verantwoordelijkheid en een audittrail worden gecreëerd.

In de whitepaper van Ovum, ‘Hitachi ID Privileged Access Management,’ uitgebracht op 15 maart, merkt auteur Andrew Kellett op: “Een all-inclusive benadering op basis van één platform ten aanzien van privilegebeheer die snelle implementatie en gebruiksgemak ondersteunt en de overheadkosten voor ondersteuning vermindert, is wat ondernemende organisaties zouden moeten eisen van hun PAM-provider. PAM-technologie moet voldoen aan alle vereisten voor bedrijfs- en gebruikersbescherming en, zoals HiPAM, alle componenten van PAM op één enkel platform leveren.”

Privileged Access Manager van Hitachi ID beveiligt de toegang, kan dagelijks meer dan een miljoen wachtwoordwijzigingen ondersteunen en gebruikt worden door duizenden geautoriseerde gebruikers. Het biedt uiterst betrouwbare, veilige toegang tot gedeelde, bevoorrechte accounts en beveiligingsgroepen, zelfs in het geval van een ramp die de hele locatie treft.

In hun onlangs uitgebrachte rapport ‘Executive View – Hitachi ID Privileged Access Manager’ stelde analistenbureau KuppingerCole het volgende vast: “HiPAM is een solide PAM-oplossing die de belangrijkste gebieden van PAM bestrijkt.” Daarnaast stelt auteur Martin Kuppinger: “Vanuit technisch gezichtspunt is Hitachi ID Privileged Access Manager een sterk en volwassen aanbod met verschillende functies die zeer uitgebreid zijn en ver boven het gemiddelde liggen.”

Ga voor meer informatie naar de website van Hitachi ID. De IAM-suite bestaat uit drie geïntegreerde producten: Hitachi ID Identity Manager, Privileged Access Manager en Password Manager. Het bevat een uitgebreide reeks connectoren, geautomatiseerde in-/uitschakeling, een toegangsverzoekportaal, het SoD- en RBAC-beleid, goedkeuringswerkstromen, toegangscertificering, analyses en meer.

Ga naar de website van Hitachi ID om toegang te vragen tot een gratis digitale kopie van het onderzoek.

Over Hitachi ID Systems, Inc.
Hitachi ID Systems levert oplossingen voor toegangs- en identiteitsbeheer aan organisaties over de hele wereld, waaronder Fortune 5000-bedrijven om de toegang tot systemen in zowel de onderneming als in de cloud te beveiligen.

Ga voor meer informatie over Hitachi ID Systems naar de website van Hitachi ID of stuur een e-mail naar info@Hitachi-ID.com, bel 1.403.233.0740 of volg @Hitachi_ID op Twitter.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Dawn Mallyon
VP, Marketing
Hitachi ID Systems
(403) 233-0740, toest. 324
dawnm@hitachi-id.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr