13:00 uur 23-05-2019

C.H. Robinson breidt wereldwijde aanwezigheid uit met Dema Service S.p.A.

De overname versterkt de Europese Wegtransportafdeling

AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)– C.H. Robinson (NASDAQ: CHRW) vergroot wereldwijde aanwezigheid na de aankondiging van de overname van Dema Service S.p.A. (Dema Service) op 22 mei 2019. Dema Service is een toonaangevende leverancier van Europees wegvervoer uit Italië.

“De overname van Dema Service is een belangrijke mijlpaal voor C.H. Robinson en zal onze bestaande aanwezigheid in Italië vergroten, een van de grootste markten voor wegvervoer in Europa”, zei Jeroen Eijsink, President Europa van C.H. Robinson. “We kijken er naar uit om met de klanten van Dema Service samen te werken en onze volledige portfolio logistieke diensten aan te bieden ter verbetering van hun supply chain.”

Dit is de tweede Europese overname van C.H. Robinson in 2019. Het bedrijf nam recentelijk Space Cargo over, dat zorgde voor de uitbreiding van C.H. Robinson in Spanje en Colombia.

Dema Service is een privaat logistiek bedrijf dat wegvervoersdiensten in Europa aanbiedt. Dema Service heeft haar hoofdkwartier in Pescara, Italië, bestaat uit ongeveer 100 werknemers en heeft drie kantoren in Italië, Polen en Tsjechië.

“Het doet ons veel plezier onderdeel te worden van C.H. Robinson, een van ’s werelds grootste logistieke dienstverleners (3PL) en een bijdrage te leveren aan de sterke aanwezigheid van het bedrijf in Europa”, zei Mauro de Lellis, medeoprichter van Dema Service. “Onze uitgebreide marktkennis, in combinatie met het wereldwijde netwerk van C.H. Robinson, biedt ons de mogelijkheid om diensten van hoge service aan klanten aan te bieden.”

C.H. Robinson zal Dema Service in de Europese Wegtransportafdeling en het wereldwijde globale technologieplatform, Navisphere, integreren.

Over C.H. Robinson

Bij C.H. Robinson geloven wij in het verbeteren van wereldwijde handel door producten en goederen die de wereldeconomie stimuleren op een naadloze manier te leveren. Door gebruik te maken van de sterke punten van onze deskundige mensen, onze bewezen processen en wereldwijde technologie, helpen we onze klanten om slimmer, niet harder, te werken. Als een van ’s werelds grootste logistiek diensverlener (3PL), bieden wij een brede portefeuille aan van logistieke diensten, levering van verse producten en beheerde diensten voor meer dan 124.000 klanten en 76.000 actieve contractvervoerders via ons geïntegreerde netwerk van kantoren en meer dan 15.000 werknemers. Daarnaast dragen ons bedrijf, onze stichting en onze werknemers jaarlijks miljoenen dollars bij aan verschillende goede doelen organisaties. Het hoofdkantoor van C.H. Robinson (CHRW) bevindt zich in Eden Prairie, Minnesota, en het bedrijf is sinds 1997 beursgenoteerd aan de NASDAQ. Bezoek voor meer informatie http://www.chrobinson.com of bekijk onze bedrijfsvideo.

Over Dema Service

Dema Service is een toonaagevende leverancier van Europees wegvervoer. Het bedrijf biedt ook freight forwarding- en andere logistieke diensten aan. Dema Service is opgericht in 2004 en is gevestigd in Pescara, Italië.

Bron: C.H. Robinson

CHRW-IR

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

VOOR INVESTEERDERSINFORMATIE, NEEM CONTACT OP MET:
Robert Houghton, vice president – Investor relations en Treasury
E-mail: robert.houghton@chrobinson.com

VOOR MEDIAVRAGEN, NEEM CONTACT OP MET:
Kristin Marchiafava Directeur Public Relations
E-mail: kristin.marchiafava@chrobinson.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr