17:28 uur 03-05-2019

C.H. Robinson (TMC) is erkend als Challenger in Gartner Magic Quadrant 2019 voor transportmanagementsystemen

Positionering op basis van volledigheid van visie en het vermogen om het uit te voeren

EDEN PRAIRIE, Minnesota (VS)–(BUSINESS WIRE)– C.H. Robinson kondigt vandaag aan dat zijn TMC-divisie door Gartner is uitgeroepen tot Challenger in het Magic Quadrant 2019 voor transportmanagementsystemen*. De positionering van TMC is gebaseerd op volledigheid van zijn visie en zijn vermogen om dat uit te voeren.

Een gratis exemplaar van het rapport is hier beschikbaar.

Volgens het onderzoek van Gartner: “de uitdagingen op het gebied van transport rond capaciteit schaarste, hogere kosten en steeds veeleisender klanten zorgen voor een verhoogde behoefte aan technologie.”

TMC’s wereldwijde transportmanagementsysteem (TMS), Navisphere, verbindt verzenders met hun leveranciers, vervoerders en klanten, via een single-instance-technologieplatform dat alle transport mogelijkheden en regio’s bedient. Tevens combineert het ‘Managed TMS’-aanbod van TMC de Navisphere-technologie met diensten die worden geleverd door wereldwijde teams van ervaren logistieke experts. Verzenders krijgen ‘real time visibility’ en voorspellende analyses om bruikbare inzichten te krijgen, op proactieve wijze verstoringen te verminderen en de service aan hun klanten te verbeteren.

“We beschouwen onze positionering in het Challengers-Quadrant van Gartner als een bevestiging van onze focus op het leveren van de allerbeste wereldwijde TMS-technologie in combinatie met onze experts van de supply chain die fungeren als een verlengstuk van de teams van onze klanten,” zei Jordan Kass, President Managed Services, waaronder leiderschap over TMC en Freightview. Freightview is een TMS die gericht is op kleine tot middelgrote verzenders.

“Door onze ervaring met enkele van de grootste, meest geavanceerde verzenders ter wereld, kunnen we blijven innoveren en investeren in het platform, terwijl we onze missie najagen om de supply chains van de wereld te verbinden, te automatiseren en te optimaliseren. We kunnen onze ervaring en grootte gebruiken om klanten een informatievoordeel te bieden dat leidt tot betere resultaten,” zei Kass. “Bovendien maximaliseren we de toegevoegde waarde voor klanten via ons getalenteerde team dat complexe behoeften vertaalt in oplossingen die geld besparen en die de prestaties verbeteren.”

Als een divisie van C.H. Robinson, maakt TMC gebruik van het omvangrijke netwerk van externe en wereldwijd gescreende logistieke aanbieders. TMC, met meer dan 73.000 vervoerders die over de hele wereld deelnemen binnen zijn TMS voor alle transportmogelijkheden, biedt een van de grootste vervoerdersnetwerken aan van alle TMS-aanbieders.

Gartner, Magic Quadrant voor transportmanagementsystemen, Bart De Muynck, Brock Johns, Oscar Sanchez Duran, 27 maart 2019

Gartner disclaimer

Gartner onderschrijft geen van de aanbieders, producten of diensten te steunen die in de publicaties worden beschreven en adviseert gebruikers van technologie niet uitsluitend te kiezen voor leveranciers die de hoogste score of andere vermeldingen hebben behaald. De onderzoeksresultaten van Gartner zijn gebaseerd op de meningen van Gartner ‘s onderzoeksorganisatie en moeten niet als feiten worden opgevat. Gartner wijst alle garanties, uitdrukkelijk of stilzwijgend, met betrekking tot haar onderzoek af. Daaronder vallen ook alle garanties met betrekking tot verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

Over C.H. Robinson

Bij C.H. Robinson geloven wij in het verbeteren van wereldwijde handel door producten en goederen te leveren die de wereldeconomie stimuleren. Dit doen wij door gebruik te maken van de sterke punten van onze deskundige mensen, onze bewezen processen en wereldwijde technologie waarmee we onze klanten helpen om slimmer en niet harder, te werken. Als een van ’s werelds grootste externe logistiekaanbieders (3PL), bieden wij een brede portefeuille aan van logistieke diensten zoals; levering van verse producten, zogenoemde ‘managed services’ voor meer dan 124.000 klanten, 76.000 actieve contractvervoerders via ons geïntegreerde netwerk van kantoren en meer dan 15.000 werknemers. Daarnaast dragen ons bedrijf, onze stichting en onze werknemers jaarlijks bij aan miljoenen dollars aan verschillende organisaties. Het hoofdkantoor van C.H. Robinson (CHRW) bevindt zich in Eden Prairie, Minnesota, en het bedrijf is sinds 1997 beursgenoteerd. Bezoek voor meer informatie www.chrobinson.com.

Over TMC, een divisie van C.H. Robinson

Wereldwijde supply chains worden steeds complexer. Bedrijven hebben de nieuwste technologie en branche-expertise nodig om de concurrentie voor te blijven. Bij TMC, een divisie van C.H. Robinson, begrijpen we wat supply chains sneller, robuuster en efficiënter maakt. Als leider in wereldwijd logistiekbeheer, combineren we branche-expertise met ons wereldwijde technologieplatform, Navisphere®, om de meest complexe supply chains ter wereld te ondersteunen. Onze logistieke experts zijn gevestigd in vijf Control Tower® locaties werelwijd: Amsterdam, Chicago, São Paulo, Shanghai en Wrocław. Dit Control Tower®-netwerk, ondersteund door ons technologieplatform, verbindt onze klanten met hun leveranciers en supply chain partners. Onze klanten maken optimaal gebruik van deze capaciteiten om hun logistiek te beheren in meer dan 170 landen in alle vormen van vervoer. Ga voor meer informatie naar www.mytmc.com.

Deze publicatie is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kylie Crull
Telefoon: 952-683-3508
E-mail: kylie.crull@chrobinson.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr