10:00 uur 04-02-2019

C.H. Robinson Polen geëerd met Top Employer-award

3PL erkend als Certified Top Employer 2019

AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)– C.H. Robinson kondigde vandaag met trots aan dat het bedrijf officieel door het Top Employers Institute is erkend als Top Employer 2019 in Polen.

Organisaties die gecertificeerd worden als Top Employers tonen de toewijding om medewerkers de best mogelijke werkomgeving te bieden. Dit wereldwijde programma heeft meer dan 1.500 Top Employers in 118 landen op vijf continenten gecertificeerd en erkend.

“Voor C.H. Robinson is het enorm belangrijk een gewilde werkgever te zijn die talent ontwikkelt en vasthoudt door het bieden van een buitengewone werkomgeving”, zegt Jeroen Eijsink, president Europa van C.H. Robinson. “Met gevarieerde programma’s, zoals onze uitgebreide inwerkprocessen, gevarieerde trainings- en ontwikkelingscursussen en mogelijkheden tot leiderschapsontwikkeling streven we naar optimale medewerkertevredenheid, vanaf de allereerste dag waarop een nieuwe medewerker bij ons zijn of haar carrière start.”

Top Employers zijn organisaties van het hoogste kaliber, die hard werken om hun personeelsstrategie te creëren, te implementeren en te ontwikkelen. Voor de Top Employer-award 2019 werden bedrijven beoordeeld via een uitgebreide, wereldwijde enquête over beste methoden met betrekking tot 10 thema’s: talentstrategie, personeelsplanning, talentenwerving, inwerkprocessen, training en ontwikkeling, performance management, leiderschapsontwikkeling, carrière- en opvolgingsmanagement, compensatie en voordelen en cultuur.

David Plink, CEO van Top Employer, zei het volgende: “Wij vinden dat de in 2019 gecertificeerde organisaties buitengewone omstandigheden bieden voor medewerkers en de ontwikkeling van deze methoden stimuleren door hun mensen als eerste prioriteit te zien. Met hun uitstekende toewijding voor HR-excellentie dragen deze bedrijven bij aan het verrijken van de arbeidsmarkt. Daarom worden ze erkend als gewilde werkgever.”

In Polen biedt C.H. Robinson toegang tot internationaal en binnenlands wegtransport, bulk- en voedingstankdiensten en gespecialiseerde vracht, luchtvracht en oceaanvracht. Ons deskundige en toegewijde team focust zich op het bedienen van de klanten om een consistente ervaring in transport en logistiek te leveren. In heel Europa biedt C.H. Robinson een breed portfolio aan carrièremogelijkheden in verschillende bedrijfseenheden, waaronder stages, strategische sales en accountmanagement. Daarnaast biedt het bedrijf verschillende mogelijkheden op de afdelingen IT en softwareontwikkeling.

Over C.H. Robinson

Bij C.H. Robinson geloven wij in het versnellen van de wereldwijde handel om de wereldeconomie te stimuleren. Door gebruik te maken van de sterke punten van onze mensen, processen en technologie, helpen we onze klanten om slimmer te werken, niet harder. Als een van ‘s werelds grootste derdenlogistiekleveranciers (3PL) bieden wij via ons wereldwijde netwerk een breed portfolio aan logistieke diensten, levering van verse producten en beheerde diensten. C.H. Robinson behoort tot de vooraanstaande wegtransport- en vrachtexpediteurs in Europa, met een dynamisch netwerk van kantoren over de gehele regio. Onze teamleden in Europa zijn meertalig, bedreven in het opbouwen van relaties en gefocust op het bedienen van hun klanten. Het bedrijf, onze stichting en onze werknemers dragen jaarlijks miljoenen dollars bij aan een verscheidenheid van organisaties over de hele wereld. Het hoofdkantoor van C.H. Robinson (CHRW) is gevestigd in Eden Prairie, Minnesota, VS, en het bedrijf is beursgenoteerd aan de NASDAQ. Bezoek voor meer informatie http://www.chrobinson.com/en/uk of bekijk onze bedrijfsvideo.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Marianne Myburgh – Senior Manager, Global Marketing
Telefoon: +31 205 170 206
E-mail: Marianne.myburgh@chrobinson.com