22:00 uur 08-05-2019

Conference call over financiële resultaten van eerste kwartaal 2019 van The We Company

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– WeWork Companies Inc. (de ‘Onderneming’), als uitgever van haar 7,875% Senior Notes die vervallen in 2025 (de ‘Senior Notes’), gaat op woensdag 15 mei 2019 om 16:00 uur Eastern Time een conference call houden voor bepaalde bevoegde deelnemers om de financiële resultaten van de Onderneming voor het eerste kwartaal van 2019 te bespreken.

Huidige houders en uiteindelijke begunstigden van de Senior Notes, bonafide potentiële kopers van de Senior Notes die gekwalificeerde institutionele kopers zijn (zoals gedefinieerd in Rule 144A onder de Securities Act van 1933) of niet-Amerikaanse personen (zoals gedefinieerd in Regulation S onder de Securities Act van 1933), effectenanalisten en financiële instellingen die market makers zijn, kunnen toegang krijgen tot de informatie voor de conference call door zich te registreren op de beveiligde website van de Onderneming op investors.wework.com. Aanvullende informatie over de conference call (inclusief inbelnummer) wordt verstrekt op de beveiligde website.

Partijen die toegang vragen tot de beveiligde website van de Onderneming zullen verplicht zijn om bepaalde verklaringen en garanties te verstrekken die hun status als houder of uiteindelijke begunstigde van de Senior Notes, gekwalificeerde institutionele koper van de Senior Notes of effectenanalist of market maker bevestigen en dat de informatie die verstrekt wordt op de beveiligde website van het bedrijf vertrouwelijk wordt behandeld.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Beleggersvragen:
Aristaia Vasilakis
Investor@wework.com

Persvragen:
Dominic McMullan
Press@wework.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr