06:13 uur 19-03-2019

Conference call financiële resultaten van We Company voor fiscaal jaar 2018

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– WeWork Companies Inc. (het “Bedrijf”) organiseert, als uitgever van preferente aandelen van 7,875% met vervaljaar 2025 (de “Preferente Aandelen”) een conference call op maandag 25 maart 2019, om 17.00 uur Eastern Time, ten behoeve van bepaalde gekwalificeerde deelnemers, waarin de financiële resultaten van het bedrijf voor fiscaal jaar 2018 zullen worden besproken.

Bestaande houders en begunstigde eigenaars van de Preferente Aandelen, bonafide potentiële kopers van de Preferente Aandelen die vallen onder de definitie van ‘qualified institutional buyers’ (zoals gedefinieerd in Rule 144A van de Securities Act uit 1933) of ‘non-U.S. persons’ (zoals gedefinieerd in Regulation S onder de Securities Act uit 1933), effectenanalisten en marktbepalende financiële instellingen kunnen informatie over deelname aan de conference call verkrijgen door zich te registeren op de beveiligde website van het Bedrijf, op investors.wework.com. Aanvullende informatie over de conference call (met inbegrip van de inbelnummers) wordt verstrekt via de beveiligde website.

Partijen die toegang wensen tot de beveiligde website van het Bedrijf, wordt gevraagd bepaalde verklaringen af te leggen en bewijsstukken te verstrekken om hun status als houder of begunstigde eigenaar van de Preferente Aandelen, gekwalificeerde institutionele koper van de Preferente Aandelen, of effectenanalist of marktbepalende instelling te bevestigen, en te bevestigen dat ze de informatie die wordt verstrekt op de beveiligde website van het Bedrijf als vertrouwelijke informatie zullen behandelen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Vragen van beleggers:
Aristaia Vasilakis
Investor@wework.com

Vragen van de pers::
Dominic McMullan
Press@wework.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr