23:36 uur 29-04-2019

tHIS 2019 gaat toekomstige gezondheidswetenschap en -technologie vormgeven met uitgebreide tentoonstellingsschaal in Shanghai en Hangzhou

SHANGHAI–(BUSINESS WIRE)– De Health Industry Summit (tHIS) 2019, georganiseerd door Reed Sinopharm, wordt opgeschaald met een totale tentoonstellingsoppervlakte van 400.000 m2. Voor de eerste keer zal de ‘Two Cities One Show’-modus worden aangenomen, te lanceren in Shanghai en Hangzhou, twee belangrijke steden in de Yangtze Economic Belt in China. Het gaat hierbij om de China International Medicinal Equipment Fair (CMEF) en PHARMCHINA in het Nationaal Conventie- en Expositiecentrum (Shanghai) op 13 en 17 mei, en API China – China’s toonaangevende tentoonstelling voor de farmaceutische productiesector – op het Hangzhou International Expo Center op 8-10 mei.

Dit jaar belicht tHIS 2019 grootschalige gezondheidstechnologieën, waaronder medische technologie en instrumenten, medicijnen en actieve farmaceutische ingrediënten. De ‘Big Health Exhibition Week’ zal meer dan 7,400 exposanten uit meer dan 30 landen en regio’s en 230.000 bezoekers uit 150 landen bijeenbrengen, met meer dan 130 bijeenkomsten.

Het 81e CMEF wordt gelijktijdig geopend met Intelligent Health China 2019 en de 28e International Component Manufacturing & Design Show (ICMD) voor de volledige industriële keten, inclusief medische instrumenten en medische technologieën. Het brengt 10 clusters, internationale medische transformatie-innovatiewedstrijden, shows en bijna 60 academische conferenties voor het voetlicht. De 81e PHARMCHINA zal activiteiten ontplooien zoals innovatiefora, marketingfora, bijeenkomsten met farmaceutische agenten.

API China (Hangzhou), als gerenommeerd uitgebreid display- en bedrijfsplatform van de Chinese farmaceutische industrie, zal samenwerken met toonaangevende farmaceutische bedrijven om farmaceutische technologie-innovatie en productupgrade in China te bevorderen.

Belangrijke exposanten zijn onder meer Mindray, Shinva, United Imaging, GE, Siemens, Philips, Yuyue, JD.COM, Omron, Foxconn, Intel en Chinese farmaceutische reuzen zoals Sinopharm, Shanghai Pharma en CR Pharmaceuticals.

In de voedingssector van tHIS zullen drie grote tentoonstellingen – te weten Natural Health & Nutrition Expo (NHNE), International Food and Beverage Expo (NFBE) en Nutrition & Health Ingredients (NHi) – de hele voedingsindustrieketen bestrijken, van R&D en productie tot verkoop. GNC, Jamieson Bodybuilder, Enervite, JSC TWINS TEC, Good Health en nog meer zullen aanwezig zijn. Als het meest invloedrijke evenement in de wereldwijde gezondheidsindustrie zet tHIS zich ervoor in om wereldwijde klanten universele ondersteuning te bieden op de Chinese markt en de banden tussen de wereldwijde markt en de Chinese markt te handhaven.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Yolanda Yang
E-mail: ziwei.yang@reedsinopharm.com
Tel.: +86 010 84556590

Check out our twitter: @NewsNovumpr