23:19 uur 29-04-2019

The We Company kondigt vertrouwelijke indiening van een conceptregistratieverklaring voor voorgestelde beursintroductie aan

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– The We Company (‘WeWork’) heeft aangekondigd dat het een gewijzigde conceptregistratieverklaring op Formulier S-1 heeft gedeponeerd bij de Securities and Exchange Commission (‘SEC’) met betrekking tot het eerste publieke aanbod van haar gewone aandelen. WeWork diende aanvankelijk haar Formulier S-1 in bij de SEC in december 2018. Dit proces stelt WeWork in staat om de beslissing te nemen om beursgenoteerd te worden, afhankelijk van de markt en andere voorwaarden.

Dit persbericht vormt geen aanbod tot verkoop of een uitnodiging tot het doen van een aanbod om effecten te kopen. Alle aanbiedingen, uitnodigingen tot het doen van een aanbod om effecten te kopen of verkopen van effecten zullen worden gedaan in overeenstemming met de registratievereisten van de Securities Act van 1933, zoals gewijzigd (‘Securities Act’). Deze aankondiging wordt uitgegeven in overeenstemming met Rule 135 onder de Securities Act.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Pers
Press@wework.com

Investeerders
Investors@wework.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr