23:54 uur 23-04-2019

MondoBrain benoemt voormalige executive van Google en Sprinklr, Jerome Beauguitte, als CEO, Noord-Amerika

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Leider op het gebied van Enterprise Augmented Intelligence, MondoBrain, maakte vandaag de benoeming bekend van Jerome Beauguitte tot CEO van Noord-Amerika. Voordat hij bij MondoBrain kwam, bracht Jerome bijna vijf jaar door in verkoop- en leiderschapsfuncties bij Sprinklr – het platform voor klantenervaringbeheer voor ondernemingen – en meer dan drie jaar bij Google. Jerome Beauguitte is afgestudeerd in Business Administration aan de Northeastern University (Boston, Mass.). Jerome gaat nu de groeiende activiteiten van MondoBrain in Noord-Amerika leiden. Dit is de tweede belangrijke aankondiging van een aanwerving voor MondoBrain dit jaar na de aanstelling van Wall Street-veteraan Noreen Harrington in de functie van President (wereldwijd) in maart.

Volgens de oprichter en CEO van MondoBrain, Augustin Huret: “De visie en ervaring van Jerome passen perfect bij MondoBrain en onze klanten.” Augustin vervolgde: “Hij is niet alleen een bewezen leider met een reputatie voor het sterk laten groeien van bedrijven, hij brengt tevens een diep inzicht in de wijzen waarop technologie aantoonbare waarde kan genereren voor de grootste en meest complexe organisaties ter wereld.”

Samen met de toevoeging van Noreen Harrington vertegenwoordigt de aanwerving van Jerome een belangrijke toename voor het leiderschap van MondoBrain gedurende de eerste paar maanden van 2019. Het afgelopen jaar is het bedrijf meer dan verdubbeld en heeft het een serie A-financieringsronde van $ 13,3 miljoen afgerond. MondoBrain verwacht de versnelde groei in de toekomst voort te zetten.

“Gedurende mijn hele loopbaan heb ik altijd willen werken om organisaties te helpen toonaangevende technologie om te zetten in zakelijke waarde,” aldus Jerome Beauguitte. “Kunstmatige intelligentie – en specifiek de unieke benadering van MondoBrain ten aanzien van AI – heeft het potentieel om de manier waarop bedrijven opereren en hoe mensen beslissingen nemen radicaal te veranderen. Ik ben erg enthousiast en vereerd dat ik deze transformatie in de toekomst kan helpen leiden.”

Ga voor meer informatie over MondoBrain en Enterprise Augmented Intelligence naar www.mondobrain.com.

Over MondoBrain
MondoBrain is de wereldleider in Enterprise Augmented Intelligence. Het geavanceerde, op AI gebaseerde beslissingsondersteuningspakket van het bedrijf is het eerste dat menselijke, collectieve en kunstmatige intelligentie integreert. De oplossing maakt gebruik van een unieke benadering ten aanzien van mensgerichte en verklaarbare AI om prestatiebeslissingen binnen de organisatie met consensus en transparantie te optimaliseren. Klanten van MondoBrain variëren van productie en financiën tot gezondheidszorg en detailhandel, en omvatten topmerken als BNP Paribas, Airbus, Johnson & Johnson en Sanofi. Met 50 werknemers in de VS en Europa heeft MondoBrain haar hoofdkwartier in New York City, met extra kantoren in Washington DC, Parijs, Den Haag en Londen.

www.mondobrain.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Pers:
Ufuoma Ogagarue
ufuoma@mondobrain.com
+33 6 40 94 99 30

Axel de Chavagnac
A2C Conseil Communication
axel.dechavagnac@adeuxc.fr
+33 6 82 43 60 75

Check out our twitter: @NewsNovumpr