23:03 uur 06-03-2019

MondoBrain benoemt Wall Street-veteraan Noreen Harrington als President van de onderneming

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Enterprise Augmented Intelligence-leider MondoBrain heeft vandaag de benoeming van Noreen Harrington tot President aangekondigd. Harrington trad voor het eerst toe tot de Raad van Bestuur van het bedrijf in 2018 en gaat nu haar eerste operationele functie bekleden bij de snelgroeiende startup. Deze benoeming is een van de vele stappen die het bedrijf heeft genomen om het bereik en de verticale marktexpertise van het team uit te breiden sinds het afronden van haar serie A-financieringsronde van $ 13,3 miljoen vorig jaar.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20190306005812/nl/

Noreen Harrington, MondoBrain Company President (Photo: MondoBrain)

Noreen Harrington, MondoBrain Company President (Photo: MondoBrain)

Volgens oprichter en CEO van MondoBrain, Augustin Huret, is deze actie simpelweg de logische volgende stap in een zeer lonende relatie die begon in het begin van 2018. “De raad en het leiderschap van Noreen zijn de afgelopen 10 maanden onmisbaar gebleken. Ze heeft al een belangrijke rol gespeeld bij het omzetten van ons momentum als leider in Europa in snelle successen in de VS,” aldus Huret. “We zijn vereerd om een professional van haar reputatie en ervaring te hebben die zich nog meer wil inzetten voor onze groei in de VS en in internationaal opzicht.”

Noreen zal blijven dienen in de Raad van Bestuur van MondoBrain, terwijl haar nieuwe functie haar in staat zal stellen om haar expertise over meerdere gebieden van het bedrijf te laten gelden. Het afgelopen jaar is het bedrijf bijna verdubbeld qua omvang en voor de komende 24 maanden wordt een aanhoudende versnelling verwacht.

“Sinds ik voor het eerst deel uitmaakte van het MondoBrain-team, ben ik geïnspireerd door de visie van Enterprise Augmented Intelligence,” verklaarde Noreen Harrington. “Het koppelen van kunstmatige intelligentie met menselijke en collectieve intelligentie heeft al honderden miljoenen dollars aan ROI gegenereerd voor organisaties over de hele wereld. Ik ben er trots op onderdeel te zijn van wat MondoBrain doet om dit mogelijk te maken.”

Ga voor meer informatie over MondoBrain en Enterprise Augmented Intelligence naar www.mondobrain.com.

Over Noreen Harrington
Noreen diende als Trustee van Adelphi University van oktober 2008 – 2015. Mw. Harrington diende als Managing Director bij Goldman Sachs, hoofd van hedge funds en niet-dollarverkopen in de Fixed Income Division op internationale schaal; co-hoofd van Barclays Capital Fixed Income, en een lid van het managementcomité. Ze is een van de oprichters van 85Broads, het Goldman Sachs Alumni Women’s Network en 100 Women in Hedge Funds. Ze ontving verschillende sectoronderscheidingen, waaronder Titan of the Year 2003, Top Fifty Women in Finance (1997), Compliance Person of the Year 2003 en de Truthsayer Award.

Over MondoBrain
MondoBrain is de wereldleider in Enterprise Augmented Intelligence. Het geavanceerde, door AI mogelijk gemaakte beslisondersteuningspakket van het bedrijf is het eerste dat menselijke, collectieve en kunstmatige intelligentie integreert. De oplossing maakt gebruik van een unieke benadering van mensgerichte en verklaarbare AI om prestatiebeslissingen binnen de hele organisatie te optimaliseren met consensus en transparantie. Klanten van MondoBrain variëren van productie en financiën, tot gezondheidszorg en detailhandel, en omvatten wereldwijde topmerken als BNP Paribas, Airbus, Johnson&Johnson en Sanofi. Met 50 werknemers in de VS en Europa heeft MondoBrain haar hoofdkantoor in New York City, met extra kantoren in Washington DC, Parijs, Den Haag en Londen.

www.mondobrain.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Pers
Bruno Saint Cast
Strategic Marketing
bruno.saint-cast@mondobrain.com
+33 6 34 68 34 76

Axel de Chavagnac
A2C Conseil Communication
axel.dechavagnac@adeuxc.fr
+33 6 82 43 60 75

Ufuoma Ogagarue
Operational Marketing
ufuoma@mondobrain.com
+33 6 40 94 99 30

Check out our twitter: @NewsNovumpr