22:45 uur 27-02-2019

EHL staat bovenaan als ‘s werelds beste Hospitality & Leisure Management School

LAUSANNE, Zwitserland–(BUSINESS WIRE)– Ecole hôtelière de Lausanne (EHL) staat wereldwijd op de 1e plaats in de QS World University Ranking van 2019 voor Hospitality & Leisure Management Universities, na het vieren van haar 125e verjaardag en het verdienen van de extreem gewilde Michelin-ster.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20190227005995/nl/

EHL, Lausanne Campus entrance (Photo: EHL)

EHL, Lausanne Campus entrance (Photo: EHL)

Opnieuw bevestigen de QS-ranglijsten de centrale rol van Zwitserland bij het vormgeven van de horecasector en de positie van EHL als ‘s werelds toonaangevende instituut.

Michel Rochat, CEO van EHL Group, reageerde op het nieuws door te zeggen dat “dit absoluut geweldig nieuws is, omdat de continue erkenning als de belangrijkste universiteit voor de horecasector een belangrijke indicator is dat we de dingen op de juiste manier doen”. “Terwijl we ons 125 -jarig jubileum vieren, vieren we een uniek erfgoed dat al onze programma’s verrijkt, van onze professionele training in onze school SSTH in Graubünden, tot onze universitaire programma’s hier in Lausanne. De titel van ‘s werelds Nummer 1 is een eer en een verantwoordelijkheid die ons helpt onze belofte na te komen om de deuren te openen voor de beste carrièremogelijkheden voor onze studenten”, voegde hij eraan toe.

“Zwitserland blijft een voorbeeld op het gebied van academische excellentie, concurrentievermogen en innovatie. We zijn heel blij met dit nieuws dat de relevantie van ons onderwijs versterkt, maar ook van onze certificeringsprogramma’s waarmee scholen over de hele wereld kunnen bijdragen aan de evolutie van onze sector”, aldus Olivier Roux, Senior Managing Director van EHL Advisory Services, het consultancybedrijf van de Group dat zich toelegt op managementtraining en certificering.

De focus van EHL Group op de toekomst van hospitality en de toekomst van het onderwijs blijft de drijvende kracht achter elke gedachte, elke actie en elke investering. Dit alles om onze missie te volbrengen om de beste managers in de sector te trainen en hen carrières te bieden die passen bij hun ambitie. Deze prestatie is een bron van trots voor de hele EHL Group.

Over EHL Group

EHL Group omvat een portfolio van gespecialiseerde bedrijfseenheden die wereldwijd onderwijs en innovatie op het gebied van horecamanagement leveren. De Group, die gevestigd is in Lausanne, Zwitserland, omvat:

Ecole hôtelière de Lausanne (EHL): is een ambassadeur voor traditionele Zwitserse gastvrijheid en vervult sinds 1893 een pioniersrol op het gebied van horecaopleidingen met meer dan 25.000 alumni wereldwijd. EHL is een vooraanstaande universiteit die een scala aan on-campus en online leeroplossingen biedt, waaronder undergraduate-, afstudeer- en certificaatprogramma’s voor getalenteerde studenten uit 119 verschillende landen.

Zwitserse School voor Toerisme en Hospitality (SSTH): is al 50 jaar een van de toonaangevende horecamanagementscholen voor hotelspecialisten. SSTH levert een door Zwitserland geaccrediteerde professionele training en hoger onderwijs in haar pas gerenoveerde 19e-eeuwse spa-hotel in Passugg, Graubünden, voor Zwitserse en internationale studenten uit 20 landen.

EHL Advisory Services is een consultancy- en managementtrainingsbedrijf in hospitality dat actief is in meer dan 30 landen, wat de ontwikkeling van de horecasector ondersteunt.

www.ehl.edu

website: ehl.edu | blog: hospitalityinsights.ehl.edu

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Sherif MAMDOUH
External Communications Manager
Ecole hôtelière de Lausanne
Communication@ehl.ch | +41 21 785 10 53

Check out our twitter: @NewsNovumpr