16:16 uur 07-03-2018

EHL nog steeds 1e Hospitality Management School buiten de VS.

LAUSANNE, Zwitserland–(BUSINESS WIRE)– Ecole hôtelière de Lausanne (EHL) staat wereldwijd op de 2e plaats en is 1e buiten de Verenigde Staten in de QS World University Ranking van 2018 voor Hospitality & Leisure Management Universities.

Opnieuw bevestigen de QS-ranglijsten de centrale rol van Zwitserland bij het vormgeven van de horecasector en de positie van EHL als vlaggenschipinstituut.

Michel Rochat, CEO van EHL Group, reageerde op het nieuws door te zeggen dat “continue erkenning als de belangrijkste universiteit voor de horecasector buiten de VS een belangrijke indicator is dat we de dingen op de juiste manier doen”. “Terwijl we ons 125-jarig jubileum vieren, vieren we een uniek erfgoed en zijn we erin geslaagd om aan de top te blijven door onszelf voortdurend te vernieuwen en verandering te omarmen. Onze missie is om deze geest te bestendigen in alles wat we doen”, voegde hij eraan toe.

De focus van EHL op de toekomst van de horeca en de toekomst van het onderwijs blijft de drijvende kracht achter elke gedachte, elke actie en elke investering. Met unieke onderzoeksprojecten die gaande zijn, de oprichting van een innovatiehub en de uitbreiding naar Zuidoost-Azië in de komende maanden, zal EHL licht blijven werpen op een fascinerende branche en deze voorzien van de best opgeleide talenten voor vele jaren.

Over Ecole hôtelière de Lausanne (EHL)

Ecole hôtelière de Lausanne is een ambassadeur voor traditionele Zwitserse gastvrijheid en vervult al sinds 1893 een pioniersrol op het gebied van horecaopleidingen. Het instituut heeft bijgedragen tot het ontstaan van een unieke professionele gemeenschap van meer dan 25.000 horecamanagers, verenigd door de waarden en het erfgoed van EHL.

EHL is een toonaangevende universiteit die leeroplossingen biedt voor enthousiaste, getalenteerde en ambitieuze studenten uit 119 verschillende landen. Met undergraduate-, afstudeer- en certificaatprogramma’s biedt EHL haar studenten een scala aan on-campus en online opleidingsmogelijkheden in verschillende fasen van hun professionele traject.

EHL wordt regelmatig erkend als de beste hotelmanagementschool ter wereld met de hoogste werkgelegenheidspercentages voor afgestudeerden in de sector. EHL is lid van EHL Holding SA, een groep gewijd aan gastvrijheidsmanagementonderwijs.

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website of volg ons op twitter @EHLnews

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

Ecole hôtelière de Lausanne
Sherif Mamdouh, +41 21 785 10 53
Senior Communications Officer
communication@ehl.ch

Check out our twitter: @NewsNovumpr