09:26 uur 08-02-2019

Greene Tweed ontvangt de Silver Boeing Performance Excellence Award

KULPSVILLE, Pa.-(BUSINESS WIRE)- Greene Tweed heeft vandaag aangekondigd dat het een Boeing Performance Excellence Award 2017 heeft ontvangen. De Boeing Company reikt de prijs jaarlijks uit om leveranciers te erkennen die superieure leverprestaties hebben bereikt. Greene Tweed handhaafde een Silver composite performance rating voor elke maand van de 12 maanden prestatieperiode, van oktober 2016 tot september 2017.

“Greene Tweed is ongelooflijk trots om voor de vijfde keer de Silver Boeing Performance Excellence Award te ontvangen”, aldus Gary Appleby, Vice President en General Manager van Greene Tweed Aerospace. “We streven naar superieure prestaties met onze innovatieve portfolio van oplossingen, en het ondersteunen van dit streven met consistente uitmuntendheid in klantenservice en tijdige levering is van cruciaal belang geweest voor ons succes in de veeleisende luchtvaartmarkt.

Greene Tweed Receives Silver Boeing Performance Excellence Award

KULPSVILLE, Pa.–(BUSINESS WIRE)– Greene Tweed today announced that it has received a 2017 Boeing Performance Excellence Award. The Boeing Company issues the award annually to recognize suppliers who have achieved superior delivery performance. Greene Tweed maintained a Silver composite performance rating for each month of the 12-month performance period, from October 2016 to September 2017.

“Greene Tweed is incredibly proud to receive the Silver Boeing Performance Excellence Award for the fifth time,” said Gary Appleby, Vice President and General Manager of Greene Tweed Aerospace. “We strive to achieve superior performance with our innovative portfolio of solutions, and supporting this commitment with consistent excellence in customer service and on-time delivery has been critical to our success in the demanding aerospace market.”

In 2017, Boeing recognized 414 suppliers who achieved either a Gold or Silver level Boeing Performance Excellence Award. Greene Tweed is one of 329 Silver suppliers to receive the Silver level of recognition. For the complete list of Boeing Excellence Award winners, visit their website.

About Greene Tweed

Greene Tweed is a leading global manufacturer of high-performance seals and engineered components. Combining more than 150 years of technical expertise and commercial knowledge in a variety of markets, Greene Tweed collaborates with customers to develop innovative solutions that meet challenging performance requirements and reduce total cost of ownership.

We offer worldwide design and manufacturing expertise, solving your critical challenges through the development of custom-designed, leading-edge components. Greene Tweed products are sold and distributed worldwide. For additional information, contact Greene Tweed at +1.215.256.9521, or visit our website at www.gtweed.com.

Contacts

Chris Aldred
Corporate Marketing
Office: +1.267.932.5389
caldred@gtweed.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr