17:45 uur 03-01-2019

Lookout tweede jaar op rij leider in de IDC MarketScape voor software voor mobiel dreigingsbeheer

De IDC MarketScape erkent Lookout als leider in de markt voor mobiel dreigingsbeheer met de grootte, focus en expertise om zijn visie van post-perimeter veiligheid om te zetten.

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Lookout, de leider op het gebied van veiligheid in de post-perimeter wereld, heeft vandaag bekendgemaakt dat het erkend is als leider in de IDC MarketScape: Worldwide Mobile Threat Management Security Software 2018 Vendor Assessment (IDC #US44521018, december 2018) voor het tweede jaar op rij. Lookout levert uitgebreide en continue risico-evaluatie van eindpunten om te beveiligen tegen bedreigingen van apps, toestellen en netwerken.

Mobile Threat Management (MTM) is het begrip dat IDC gebruikt om Lookout Mobile Endpoint Security (MES) te beschrijven, ook wel Mobile Threat Defense (MTD) producten genoemd. De IDC MarketScape onderstreept de trends naar meer aanpassing van mobiele veiligheidsoplossingen en de leveranciers die de markt leiden. “Terwijl mobiele veiligheid en governance frameworks volwassener worden, dicht mobiel dreigingsbeheer (mobile threat management; MTM) softwaretools een belangrijke veiligheidskloof die veel bedrijven in een van hun meest kritieke technologie ontdekken: smartphones en tablets gebruikt door medewerkers.”* Aanvullend marktonderzoek heeft geleid tot voorspellingen van 100% jaarlijkse groei, en schat deze markt op $ 100 miljoen in 2017, gegroeid tot $ 200 miljoen in 2018.

Volgens Phil Hochmuth, Program Director, Enterprise Mobility bij IDC: “Veel bedrijven zien softwaretools voor mobiel dreigingsbeheer als een waardevolle eerstelijnsverdediging tegen mobiele bedreigingen, evenals een opkomende beveiligingstechnologie vanuit compliance oogpunt.”

“Een Leider genoemd worden in de IDC MarketScape: Worldwide Mobile Threat Management Security Software 2018 Vendor Assessment erkent onze visie van een veiligheidsarchitectuur die bedrijven beveiligt in de perimetervrije, cloudgebaseerde en privacy-gecentreerde wereld van vandaag,” zei Jim Dolce, CEO van Lookout. “Met een dataset van 170 miljoen toestellen en 70 miljoen onderzochte toepassingen combineert Lookout expert veiligheidsinformatie en diepe technische kennis van Android en iOS mobiele platformen om te beschermen tegen het hele spectrum van mobiele dreigingen.”

Lookout brengt beveiliging en compliance naar de huidige digitale werknemers zonder dat dit ten koste gaat van de productiviteit, privacy of gebruikerservaring. Lookout-technologie beveiligt bedrijfsgegevens voor de moderne medewerker en stelt gebruikers in staat om overal te werken op ieder toestel en op ieder netwerk.

Over IDC MarketScape

IDC MarketScape analysemodel van leveranciers is ontworpen om een overzicht te geven van de concurrerende geschiktheid van IT (informatie- en communicatietechnologie) op een bepaalde markt. De onderzoeksmethodologie gebruikt een zorgvuldige scoringsmethodologie die is gebaseerd op zowel kwalitatieve en kwantitatieve criteria wat resulteert in een enkele grafische illustratie van de positie van elke verkoper binnen een bepaalde markt. IDC MarketScape biedt een duidelijk raamwerk waarin het aanbod van product en diensten, mogelijkheden en strategieën, en huidige en toekomstige marktsuccesfactoren van IT, telecommunicatie of branchespecifieke leveranciers zinvol kan worden vergeleken. Het framework levert ook een 360-graden evaluatie van de sterke en zwakke punten aan huidige en toekomstige kopers.

Over Lookout

Lookout is een cybersecurity bedrijf voor de post-perimeter, cloud-first, mobile-first wereld. Aangedreven door de grootste dataset van mobiele code die er bestaat, biedt de Lookout Security Cloud inzicht in het volledige spectrum van mobiele risico’s. Lookout wordt vertrouwd door honderden miljoenen individuele gebruikers, bedrijven en overheidsinstellingen en partners zoals AT&T, Verizon, Vodafone, Microsoft, Apple en anderen. Het hoofdkantoor is gevestigd in San Francisco; Lookout heeft kantoren in Amsterdam, Boston, Londen, Sydney, Tokio, Toronto en Washington, D.C. Voor meer informatie, bezoek www.lookout.com en volg Lookout op zijn blog, LinkedIn, en Twitter.

*IDC MarketScape: Worldwide Mobile Threat Management Security Software 2018 Vendor Assessment, IDC #US44521018, december 2018.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Lookout PR
Sharon McKenna
press@lookout.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr