09:47 uur 31-10-2018

AXA XL lanceert cyberverzekering voor kleine en middelgrote bedrijven op Slice ICS

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)–

Kleine en middelgrote bedrijven kunnen de cyberverzekeringsbescherming aanvragen op: https://axaxl.slice.is.

 

Slice Labs Inc., een toonaangevende on-demand cloudleverancier voor verzekeringen, en AXA XL, een divisie van AXA, hebben vandaag een nieuwe cyberverzekeringspolis gelanceerd die specifiek is ontworpen voor kleine en middelgrote bedrijven (MKB’s). Op basis van het Insurance Cloud Services (ICS)-platform van Slice voorziet de cyberverzekeringsoplossing van AXA XL Amerikaanse kleine en middelgrote bedrijven van uitgebreide cyberverzekeringsbescherming en realtime informatie om cyberrisico’s proactief tegen te gaan.

“Bedrijven van elke omvang zijn kwetsbaar voor cyberrisico,” aldus John Coletti, Chief Underwriting Officer van de Noord-Amerikaanse Cyber & Technology-verzekeringsactiviteiten van AXA XL. “Door te voorzien in dit on-demand, door AI aangedreven cyberverzekeringsproduct breiden we ons bereik op de markt voor cyberverzekeringen uit en brengen we het speelveld voor kleine en middelgrote bedrijven in evenwicht. Hiermee hebben deze bedrijven toegang tot brede cyberverzekeringsbescherming waar de grootste bedrijven op vertrouwen, evenals cyberbeveiligingsmiddelen om hen te helpen hun omzet, winstgevendheid en klantenrelaties te beschermen.”

“Dit type cyberverzekeringsproduct is het eerste in zijn soort,” stelde Tim Attia, CEO van Slice. “In de afgelopen maand zijn we herinnerd aan de enorme gevolgen die een inbreuk kan hebben op wereldwijde technologie en luchtvaartmaatschappijen die beschikken over de middelen voor herstel. Als een van hun MKB-partners ook werd getroffen door de aanval, zouden ze het niet overleven. Dit product, dat mogelijk wordt gemaakt dankzij het ICS-platform, zorgt voor een extra laag middelen en bescherming voor bedrijven die even kwetsbaar zijn voor een inbreuk, maar die veel minder kans maken op herstel.”

Het cyberverzekeringsproduct van AXA XL is ontwikkeld voor bedrijven met een jaaromzet van minder dan $ 20 miljoen en biedt limieten van $ 250 duizend tot maximaal $ 3 miljoen. Met behulp van de E&S-makelaarslicentie van Slice biedt het digitale platform uitgebreide dekking die eenvoudig binnen enkele minuten kan worden gekocht voor kwalificerende MKB-bedrijven. Dankzij dit eenvoudige onboardingproces kunnen klanten niet alleen gemakkelijk een polis kopen, maar ook een eerste melding van verlies indienen via onze claims-bot.

De polis omvat dekking voor gegevensbescherming en privacyrisico’s, zowel voor claims van derden als voor de kosten van mitigatie van eerste belanghebbenden. Deze worden vaak geassocieerd met een cyberincident, zoals uitgaven voor kennisgeving, kredietbewaking, gegevensherstel, reputatiebeheer, zakelijke verliezen en extra uitgaven. De dekking biedt ook bescherming voor bedreigingen van cyberafpersing en andere verplichtingen met betrekking tot inbreuken, inclusief wettelijke boetes, GDPR-afspraken en dienstenovereenkomsten met handelaars.

Bovendien wordt de cyberverzekeringsoplossing van AXA XL geleverd met inzichtelijke gegevens om MKB-bedrijven inzicht te geven in hun cyberrisicopositie en te leren hoe zij hun cyberafweer kunnen versterken. Klanten krijgen een geïndividualiseerd dashboard met een algemene cyberrisicobeoordeling en -scores, naast benchmarkscores van hun branchegenoten in elke risicocategorie.

“Onze samenwerking met Slice is een goed voorbeeld van het voordeel dat we kunnen krijgen door samen te werken met insuretechs,” verklaarde Lauren Tennant Pollock, partner en Digital Distribution Lead van Accelerate, een intern innovatieteam binnen AXA XL. “Gezien de technologie van Slice en onze expertise op het gebied van acceptatie, prijsbepaling en claims, hebben we in slechts drie maanden een digitaal end-to-end cyberaanbod voor het MKB ontwikkeld. We zijn erg verheugd om het product te zien evolueren terwijl we feedback van klanten verzamelen en ons product continu verbeteren met hun voorkeuren en de veranderende cyber- en technologierisico’s in ons achterhoofd.”

Over Slice:

Slice Labs is een toonaangevende on-demand leverancier van cloudplatforms voor verzekeringen waarmee verzekeraars nieuwe waarde kunnen bieden aan klanten via directe verzekerings- of verzekeringsagentmodellen zonder te hoeven investeren in infrastructuur voor de levering van op maat gemaakte on-demand, pay-as-you-go verzekeringsproducten. Het Slice Insurance Cloud Services-platform (ICS) wordt aangestuurd door machine learning en geavanceerde big data-technologieën, naast hoogwaardige gedragswetenschappelijke expertise. ICS is de fundering voor nieuwe digitale verzekeringsproducten die wereldwijd door topverzekeraars worden uitgegeven en is ook de basis voor de eigen digitale verzekeringsproducten van Slice die de nieuwe economie bedienen. Ga voor actuele informatie over Slice naar http://www.slice.is en volg @SliceLabs op Twitter.

Over AXA XL

AXA XL levert producten en diensten voor verzekeringen en risicobeheer voor middelgrote bedrijven tot grote multinationals, en herverzekeringsoplossingen voor verzekeringsmaatschappijen over de hele wereld. We werken samen met degenen die de wereld vooruit helpen. Ga voor meer informatie naar www.axaxl.com

Over AXA XL Insurance

AXA XL Insurance biedt oplossingen voor vastgoed-, ongevallen-, professionele, financiële lijn- en speciale verzekeringen aan middelgrote bedrijven tot grote multinationals wereldwijd. We werken samen met degenen die de wereld vooruit helpen. Ga voor meer informatie naar www.axaxl.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

Slice Labs Inc. PR
Emily Kosick, 212-380-1849
pr@slice.is

Check out our twitter: @NewsNovumpr